Pregătire pentru iarnă. Timp în minus, sănătate în plus

pregătire pentru iarnă

Pregătire pentru iarnă. Timp în minus, sănătate în plus

Dacă ai grijă să te pregăteşti din timp pentru iarnă, atunci în luna noiembrie, decembrie nu vei avea de ce să te plângi că nu ai timp să le faci pe toate astfel încât să fii la curent sau în ton cu noul sezon.

Intr-adevăr job-ul ocupă destul de mult timp, responsabilităţile faţă de familie sunt ele destul de multe, însă făcându-le pe toate din timp vei câştigă la iarnă mai mult timp cu familia şi prietenii tăi.

Cum să te pregătești pentru iarnă în mod corespunzător?

Când ne referim la pregătire pentru iarnă luăm în considerare foarte multe aspect: sănătate, curăţenie, bucătărie. Sănătatea se raportează la grijă faţă de organsimul nostru, faţă de sistemul nostru imunitar, faţă de ten sau alte aspect ce ţin de această latura.

Sistemul imunitar, de pildă, are de suferit. Pentru a trata imunitatea puteţi apela la o serie de remedii. O alimentaţie bazată pe ceaiuri naturiste şi pe un consum echilibrat de proteine. Într-adevăr aceste două fac adevărate minuni pentru imunitate.

Consumarea de alimente cât mai calde: supe, ciorbe, ceaiuri. Mai ales pe perioada când este destul de rece afară. Tenul are şi el de suferit în perioada de toamna-iarnă. Astfel că şi el are nevoie serios de pregătire pentru iarnă. Mai excat, trebuie să fiţi la current cu cele mai în vogă măşti de iarnă, acest lucru, desigur, în funcţie de tipul dumneavoastră de ten.

Pielea este destul de sensibilă şi tocmai de aceea măştile natyriste sunt cele mai indicate pentru a proteja pielea de frig.

Murăturile. Faimoasele şi mult aşteptatele murături. Sunt atât de gustoase atunci când le avem la masă de sărbători şi nu numai. Ele aduc în discuţie de cele mai multe ori pregatirea pentru iarnă.

O pregătire pentru iarnă, prin raportare la bucătărit are în vedere: murături, dulceţuri, zacusta. De exemplu, dacă sunteţi fără sursă de insipiratie atunci puteţi vizită lejer cel mai bun site care are în vedere tot ceea ce ţine de pregătire pentru iarnă la capitolul: sănătate, fashion, lifestyle.

Site-ul este www.femeii.ro. Ajută pe oricine este fără lipsa de inspiraţie şi poate fi de mare folos.

Vestimentația, un aliat de nădejde pentru protecția organismului

Când ne gândim la pregătire pentru iarna ne gandm şi la vestimentaţie. De ceva timp am scos din calcul tricourile sau gecile subţiri. Toamna se pare că şi-a intrat în dreputuri şi iarnă se cam grăbeşte să apară.  Este necesar a scoate din dulap gecile groase de toamna.

Desigur este cazul a fi la modă cu ceea ce se poartă toamna şi iarnă această în materie de haine. O pregătire pentru iarnă ţine seama şi de curăţenie. Cele mai agitate sunt mamele şi bunicile noastre. Acestea îşi doresc neapărat că în casă lor să domine curăţenia, astfel încât optează de la un anotimp la altul pentru curăţenie. Şi chiar una generală.

Dacă te gândeşti la pregătire pentru iarnă în materie de grijă faţă de sănătatea ta sau la ceea ce ţine de pregătirea camerei cu tot ceea ce ţine de aprovizionarea de iarnă: dulceţuri, murături, zacuscă, cele mai bune salate la borcan, atunci este bine să te pregăteşti din timp.

(Visited 81 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107