Pozitii de facut dragoste

Misionarul, vulturul si lingura. Prin statistici se spune ca acestea 3 – bine, prima intr-o versiune un pic diferita de cea clasica – ar fi pozitiile sexuale care asigura placerea suprema. Vreti copil? O fetita? Atunci incercati stilul cainesc (stiu, doggy style suna mult mai bine).Pozitii de facut dragoste
Sunt toate informatii cu le se din diferite sonda je, la auzul carora unii ridica din spranceana, altii… trec la treaba. E firesc sa nu simtim toti la fel, nu suntem identici, insa la numaratoare, majoritatea asta a zis. La fel, am intalnit doctori care au in ceput sa rada cu pofta cand i-am intrebat despre subiect si medici care au inceput sa in sire pozitii, pe ton mai mult decat serios.

Ginecologul Raluca Hera spune foarte bine ce spune: „Chiar si la aceeasi persoana senzatia in timpul ac tului sexual poate depinde foar t e mult, in cadrul unei relatii de cuplu, de numerosi factori binecunoscuti – dispo zitie, stres, oboseala, mo men tul zilei, momentul ciclului men strual si lista poate con ti nua…”.

Pozitii de facut dragoste

Pozitii de facut dragoste
Pentru orgasm puternic

„Cea mai buna pozitie sexuala pentru asta este considera ta pozitia cowgirl – femeia deasupra. Atat pozitia clasica, cu fata indreptata spre capul partenerului, cat si cea inver sa, cu fata indreptata spre pi cioa rele partenerului, sunt reco man date.pozitia cowgirl


Pozitia poate fi aplicata atat in pozitie culcata, cat si in pozitie sezanda, pe sca un”, spune medicul. „Pene tra rea profunda determina cele mai placute senzatii atat barbatului, cat si femeii.
Aceasta poate fi obtinuta in urmatoarele pozitii de facut dragoste: pozitia lingura, in care barbatul pe netreaza femeia din spate, pozitia vulturului, in care fe meia sta culcata pe burta si penetrarea se face din spate, pozitia misionarului adanca, in care femeia ridica mem brele inferioare pe umerii barbatului, pozitia mobila, in care femeia sta la marginea unei piese de mobilier”, continua Raluca Hera.

 

 

 

 

Pentru o sarcina

Nu exista dovezi certe ca o anume pozitie duce rapid la o sarcina. Forum-urile sunt in sa pline de povestile unor pa tite, unor mamici patite. Toa te vorbesc de pozitia misio na rului, cu barbatul deasupra, de efectul zero pe care l-ar avea pozitiile in care femeia se ridica si nu lasa astfel sper matozoizii sa isi vada de drum, de picioare tinute pe pereti, de perna pusa sub sezut, de cel putin 30 de minute de stat in pat dupa.misionarului
Unii cercetatori merg mai departe si reco man da cate o pozitie pentru cei care vor baiat – vechiul misio nar cu penetrare cat mai adan ca – si pentru cei care vor fata -doggy style. Explicatia ar fi ca spermatozoizii masculini, cu cromozomul Y, si cei femi ni ni, cu X, nu se misca la fel si au durate de viata diferite.

Aşa că, nu este o poziţii de facut dragoste, anume, generală, care să ofere satisfacţii garantate. Important este să incercăm, să fim deschişi, doar aşa putem ştii cu siguranţă ce poziţii de facut dragoste ni se potriveste.

(Visited 1.195 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107