Ponturi pentru o căsnicie fericită

căsnicie fericiă

Ponturi pentru o căsnicie fericită – Atunci când te căsătorești nimeni nu vine în prima secunda să îți înmâneze un manual de instrucțiuni despre cât de bine sau cum trebuie să procedezi pentru a avea o căsnicie fericită.

De asemenea, nu există nici o rețetă standard pe care să o folosești și care să îți asigure faptul că veți trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

Cu siguranță nu putem să îți dezvăluim acel secret pentru o căsnicie fericită, nimeni nu va putea pentru că există atâtea teorii câte persoane există pe glob. Dar ce putem face este să vă dăm câteva sfaturi utile pentru a putea să întâmpinați anii de căsnicie pregătiți.

 

Ce să faceți și ce nu pentru o căsnicie fericiă?

 

În primul rând haideți să începem cu ce să nu faceți: nu vă ignorați partenerul, nu îi minimalizați grijile, nu vă grăbiți să îi rezolvați problemele.

De cele mai multe ori efectul unei astfel de acțiuni este tocmai invers. El va avea mereu senzația că este subestimat și că nu tratezi cu seriozitate grijile și problemele lui.

Dacă tu, pe de altă parte ești deranjată de intervenția partenerului cu soluții nu o lua în nume de rău pentru că el atâta poate să îți ofere pentru a te ajuta. Nu uitați că acum sunteți împreună și totul se împarte la doi.

O căsnicie fericită este și rezultatul unei bune înțelegeri între cei doi parteneri.

Și cam ce ar trebui să faci pentru ca această înțelegere să poată avea loc? Ei bine, trebuie să fii atentă la el atunci când îți vorbește.

Știm că de multe ori ești prea concentrată asupra la ceea ce faci și este de înțeles dar dacă acest lucru se întâmplă frecvent atunci îi vei lăsa senzația că este în plus.

În momentul în care povestește ceva pune întrebări și arată-te cât de cât interesată chiar dacă îți vorbește despre cât de greu a fost să pornească mașina dimineața și ce soluție a găsit până la urmă. Așa cum tu îi umpli capul despre reducerile de sezon și cum de femeia aia s-a băgat în fața ta și a luat ultima pereche de cizme din piele de căprioară tocmai numărul tău, așa are și el să îți povestească o mulțime de lucruri despre cât de diferit i se pare uleiul de mașină mai scump față de cel din supermarket.

 

Momente de furie? Stăpâniți-vă și veți vedea efecte uimitoare

 

Se va întâmpla la un moment dat și să își piardă jobul și atunci în loc să îl iei la întrebări cum de s-a întâmplat așa ceva și cum veți plăti ratele pentru apartament este mai sănătos pentru a avea o căsnicie fericită să îl susții și să îl ajuți să găsească o soluție.

Este absolut normal să fii furioasă pentru multe lucruri și nu trebuie să vă simțiți vinovate pentru acest lucru.

Cel mai bine este să vă controlați furia și să vă exprimați neliniștea în momentul în care nu sunteți tentate să spuneți anumite lucruri care ar putea să aibă un efect negativ asupra la toată relația.

Sunt puține lucruri dar sunt sfaturi deosebit de utile pentru a avea o căsnicie fericită.

(Visited 78 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107