Pepenele rosu, cel mai bun tratament pentru rinichi

pepene_rosuLebenita are un continut de peste 95% apa si zaharuri naturale. Pe langa cantitatea foarte mare de apa enzimele naturale, acizii organici sau licopina (substanta cu efect antioxidant si regulator) sunt componente extrem de favorabile organismului. Pepenele rosu are multiple efecte de tratament pentru corpul uman. In primul rand hidrateaza in totalitate corpul, ceea ce vara este obligatoriu. Odata cu interiorul, si pielea dumneavoastra va radia de frumusete iar tenul va suferi schimbari in bine. O piele sanatoasa inseamna hidratare completa. Marginea este cea mai sanatoasa Pe langa hidratarea necesara, lebenita este cel mai bun tratament posibil pentru rinichi. Consumand cel putin 2 kg pe zi, va veti asigura de o dezintoxicare 100% a intregului organism. Deoarece coaja cantareste aproape o treime din cantitatea unui pepene, pentru o cura reusita este indicat sa consumati minim 3 kg, fiind necesara consumarea a minim 2 kg de miez pe zi. Inevitabila sa fie zona din apropierea cojii. Desi este mai acrisor continutul de la margine, asigura cea mai adanca dezintoxicare. Se recomanda sa fie cat mai copt si dulce. O cura niciodata nu este legata de timp.

pepene_rosu

pepene_rosu

Lebenita are un continut de peste 95% apa si zaharuri naturale. Pe langa cantitatea foarte mare de apa enzimele naturale, acizii organici sau licopina (substanta cu efect antioxidant si regulator) sunt componente extrem de favorabile organismului. Pepenele rosu are multiple efecte de tratament pentru corpul uman. In primul rand hidrateaza in totalitate corpul, ceea ce vara este obligatoriu. Odata cu interiorul, si pielea dumneavoastra va radia de frumusete iar tenul va suferi schimbari in bine. O piele sanatoasa inseamna hidratare completa. Marginea este cea mai sanatoasa Pe langa hidratarea necesara, lebenita este cel mai bun tratament posibil pentru rinichi. Consumand cel putin 2 kg pe zi, va veti asigura de o dezintoxicare 100% a intregului organism. Deoarece coaja cantareste aproape o treime din cantitatea unui pepene, pentru o cura reusita este indicat sa consumati minim 3 kg, fiind necesara consumarea a minim 2 kg de miez pe zi. Inevitabila sa fie zona din apropierea cojii. Desi este mai acrisor continutul de la margine, asigura cea mai adanca dezintoxicare. Se recomanda sa fie cat mai copt si dulce. O cura niciodata nu este legata de timp.

Cat simtiti nevoia va tineti de treaba. Indicat este insa ca dupa terminarea curei de dezintoxicare sa nu va lasati dusi de val si sa mancati prea gras sau prea colorat si dulce sintetic. Incercati sa va mentineti la un standard normal. Cura de pepene poate dura o vesnicie, daca intre timp consumati in exces grasimi si carbohidrati. Tmpul minim intr-o luna este de 10 zile cu cate 2 kg de miez de pepene. Daca va pica bine, insa, puteti dubla sau tripla doza. Cu siguranta nu va va face rau. Atentie insa, persoanele cu insuficienta renala (rinichii nu isi indeplinesc functiile cum trebuie si lichidul consumat este retinut de organism) sa evite consumul fructelor bogate in apa deoarece efectul poate fi negative.

(Visited 89 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107