Pensatul, sfaturi si trucuri

pensat

pensat

Daca nu suporti durerea pensarii ia un Ibuprofen cu 90 de minute inainte de a incepe activitatea. Pe langa amelioarea senzatiei de durere, se va reduce inrosirea zonei.

Penseaza-te dupa un dus fierbinte, pentru a scoate firele mai repede. Penseaza-te in lumina naturala, intrucat  vei vedea toate acele firisoare pe care la lumina din baie nu prea ai avea cum.De asemenea, nu folosi o oglinda care mareste, caci vei avea tendinta sa pensezi prea mult. Penseaza-te simetric la ambele sprancene prin alternarea activitat ii cand la o spranceana cand la cealalta, dupa ce ai pensat cateva fire. La cateva minute, departeaza-te de oglinda pentru a avea o privire de perspectiva asupra rezultatelor. Nu exagera cu pensarea in zona dintre sprancene. Pentru a fi sigura ca nu pensezi prea mult ia-ti ca punct de plecare coltul interior al ochiului. Dupa pensare, da-ti sprancenele cu apa pentru a localiza firicelele care au ramas ascunse. Pentru un look natural aplica fard crema in culoarea sprancenelor pe toata suprafata acestora.

(Visited 59 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107