Patrick Swayze va începe lucrul la un nou serial TV în această vară

patrick-swayzeActorul american Patrick Swayze, care se luptă cu un cancer la pancreas, a anunţat că va începe, în această vară, lucrul la un nou serial de televiziune în care va interpreta rolul unui agent FBI cu un trecut controversat.

Serialul de televiziune „The Beast” este produs de A&E şi Sony Pictures Television, informează NY Times, citat de accesshollywood.com.

„Abia aştept să încep lucrul”, a spus Swayze.

Producătorii au spus că au luat această decizie după discuţii cu actorul şi cu medicii acestuia.

Actorul semnase de mult pentru rolul din acest serial când, în martie, le-a dat producătorilor vestea că a fost diagnosticat cu un cancer la pancreas.

patrick-swayze

Însă actorul i-a rugat pe producători să-l aştepte să vadă cum va decurge boala. Producătorul executiv al Sony, Zack Van Amburg, a povestit că Swayze le-a spus: „Mă simt bine. Sunt un cowboy. Sunt un dansator. Voi învinge boala”.

În mai, Swayze a anunţat că s-ar putea să facă o continuare a filmului cult al anilor ’90, „La limita extremă/ Point Break”.

Starul filmului „Dirty Dancing”, Swayze, în vârstă de 55 de ani, care în prezent face chimioterapie şi urmează un tratament experimental, a spus că va continua să muncească atât timp cât îi permite starea de sănătate.

(Visited 56 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107