Paris Hilton se simte fericită că este un model de viaţă pentru tinere

Paris Hilton, moştenitoarea imperiului hotelier, care a petrecut trei săptămâni în închisoare anul trecut, a spus că se simte fericită că este un model de viaţă pentru tinere, în timp ce se pregătea să participe ca jurat la concursul naţional de frumuseţe Miss Turcia 2008.paris-hilton

În timp ce se pregătea să aleagă cea mai frumoasă femeie din Turcia pe 2008, Hilton a declarat că nu apreciază numai aspectul fizic, ci şi „bunătatea” aspirantelor la titlul de Miss Turcia.

„Este pentru prima dată când fac acest lucru (jurat, n.r.)”, a spus aceasta. „Voi evalua modul în care se comportă, aspectul fizic, modul în care se îmbracă şi ceea ce spun”, a mai spus starleta.

paris-hilton

 

Ar putea părea ironic faptul că Hilton, în vârstă de 27 de ani, a fost aleasă ca model de viaţă.

Paris Hiltoneste una dintre vedetele excesiv de mediatizate în Statele Unite. Starleta a devenit celebră în 2003, după ce a apărut pe internet o înregistrare video în care aceasta făcea sex cu fostul prieten, Rick Salomon. Hilton a apărut apoi într-un reality show, „The Simple Life”, în care şi-a jucat propriul rol, acela de „săraca fată bogată”, după care, în 2005, a apărut într-un film de groază de categoria B. În 2006, şi-a lansat primul album muzical. În 2007 a petrecut trei săptămâni în închisoare pentru câteva infracţiuni rutiere.

Numele ei este însă asociat cu foarte multe produse care se vând în întreaga lume, iar Hilton este permanent urmată de o hoardă de paparazzi.

Hilton spune că 90% dintre poveştile din presă despre ea sunt „minciuni sfruntate” şi a dat vina pe bloggeri pentru răspândirea de informaţii false.

„Nu iau în seamă minciunile, pentru că sunt o persoană bună, muncesc mult şi am construit imperiul ăsta singură. Cred că pot fi o sursă de inspiraţie pentru multe tinere”, a spus aceasta.

Hilton, al cărei bunic, Barron Hilton, a decis să doneze 97% din averea sa de 2,3 miliarde de dolari unor asociaţii caritabile, a spus că nu-l urăşte pe acesta pentru hotărârea pe care a luat-o. „Bunicul meu este o persoană incredibilă. Este foarte generos. Iar ceea ce a făcut el este uimitor”, a spus ea.

Cel mai recent proiect al său este un reality show care va fi difuzat de postul MTV spre sfârşitul anului:”Paris Hilton’s My New BFF (Best Friend Forever)”. În timpul celor 10 episoade ale emisiunii, 20 de bărbaţi şi femei vor concura pentru titlul de „cel mai bun prieten” al starletei Paris Hilton. Ea nu a menţionat detaliile despre criteriile de selecţie a câştigătorului şi ce anume va obţine acesta. Însă a spus că este vorba de o persoană „în care poate avea încredere, care nu o va înjunghia pe la spate ca mulţi din oraşul acesta (Los Angeles, n.r.) şi cu care se poate amuza”.

(Visited 50 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107