Parfum contrafacut. Cum stim ?

parfumul folosit este contrafacut

Cum ştim dacă parfumul folosit este contrafăcut?

Cred că prima regulă pentru a determina dacă un parfum este contrafăcut este preţul întrucât dacă acesta este prea mic cu siguranţă nu are cum să fie original. Cât despre magazinele online este perfect normal să practice un preţ mai mic întrucât acestea nu au angajaţi care să supravegheze magazinul şi nici nu plătesc chirie.

În rândurile de mai jos vă vom dezvălui care sunt aspectele prin care puteţi deosebi un parfum contrafăcut de unul original. Piaţa produselor contrafăcute a ajuns la cote alarmante şi pe lângă faptul că este ilegal mai este şi încurajată de neştiinţa multor cliente  care nu pot să facă deosebirea.

 

Elemente care dau de gol un parfum contrafăcutparfum contrafacut

 

În primul rând, atunci când cumpăraţi un parfum trebuie să verificaţi ambalajul întrucât acesta poate să spună multe despre acesta. Celofanul ambalajului unui parfum este fin şi se potriveşte perfect, este fără încreţituri şi nu are urme de adeziv. Dacă ambalajul este destul de rudimentar atunci cu siguranţă parfumul este unul contrafăcut.

Flaconul în care se găseşte un parfum original este creat în aşa fel încât să atragă, se utilizează sticlă de înaltă calitate, are înscrisuri pe sticlă şi multe elemente făcute să atragă. Dacă este vorba despre un flacon al unui produs contrafăcut veţi putea să vă daţi seama uşor întrucât aspectul lasă de dorit şi pare ieftin. Un astfel de flacon este fabricat doar să fie nu să şi încânte privirea.

Pe ambalaj dar şi pe sticluţele de parfum se află un cod inscripţionat. Verificaţi existenţa acestuia şi dacă cele două coduri se potrivesc între ele. Totuşi existenţa codului nu garantează originalitatea. În plus vă veţi da seama dacă un parfum este original întrucât mirosul său persistă o vreme destul de îndelungată. Un parfum contrafăcut în maxim o oră sau două nici măcar nu se mai simte.

Un alt element după care să vă daţi seama că parfumul este original este limpezimea lichidului. Acesta trebuie să fie lipsit de impurităţi.

Cel mai relevant indiciu că aveţi de-a face cu un produs contrafăcut este mirosul. Parfumurile contrafăcute au un miros mai înţepător şi le lipsesc cele trei stadii. Pentru producerea unui astfel de parfum contrafăcut se utilizează alcool de proastă calitate şi din acest motiv este alterat mirosul produsului. Dacă nu cunoaşteţi produsul atunci puteţi să îi verificaţi originalitatea la o parfumerie.

 

Recomandări privind achiziţionarea unui parfum

 

Dacă aţi cumpărat un parfum din mediul online atunci cu siguranţă primul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să efectuaţi o verificare preliminară în faţa curierului. Dacă acesta nu are nici o legătură cu firma de unde aţi cumpărat parfumul atunci nu va fi interesat. Dacă serviciul de livrare pentru parfumuri este de la compania de la care l-aţi cumpărat şi contataţi nereguli atunci vă recomandăm să îl refuzaţi.

Prin a nu mai cumpăra astfel de produse se descurajează producătorii şi comercianţii de produse contrafăcute iar de multe ori acestea nici nu au un efect chiar benefic asupra sănătăţii umane. Vă recomandăm să vă axaţi pe achiziţionarea celor originale şi chiar dacă nu sunt foarte ieftine vă garantăm că veţi simţi o mulţumire faţă de un astfel de parfum cum n-aţi mai avut.

(Visited 73 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107