Pantalonii pentru femei

pantalonii pentru femei

Pantalonii pentru femei – Întinde pantalonii tăi preferați cu apă și niciodată nu te vor mai strânge!

 

Oricare dintre noi mai are acea pereche de pantaloni pentru femei care sunt prea strâmți, uitați pe undeva într-un colț al dulapului și numai atunci când aranjezi hainele le găsești și îți juri că vei face de data aceasta tot ce trebuie și vei slăbi. Dar adevărul este că niciodată nu au fost buni acești pantaloni și este inutil să îi mai păstrezi.  Sau dacă pantalonii pe care i-ai purtat până acum o saptămână și nu îți mai vin atunci nu rezultă altceva decât dezastru.

 

Pantaloni pentru femei -O metodă simplă și la îndemână oricând pentru astfel de situații

 

Mai ales dacă acei pantaloni pentru femei au fost cumpărați recent dar nu te încap cu siguranță ai început deja să te gândești la metode miraculoase prin care i-ai putea lărgi. Toată lumea mai greșește din când în când mărimea sau își imaginează că pantalonii respectivi sunt elastici și la purtare se vor mai întinde. Dar aici depinde și de natura materialului și de alte elemente.

Nici măcar nu va trebui să îi returnezi și să aștepți încă o dată să vină curierul cu noua pereche de pantaloni pentru femei. Poate că ai auzit de la unii sau de la alții cum și-au lărgit pantalonii cu ajutorul apei. Poate că citind aceste rânduri ți se pare imposibil dar nu este chiar așa.

Așadar, îmbracă pantalonii și udă părțile care ți se par strâmte și umblă cu ei așa prin casă, până la urmă materialul va ceda și se va lărgi. Când îmbraci pantalonii trage de șliț nu de părțile laterale.

Pentru un efect maxim nu sta într-un singur loc atunci când porți pantalonii ci încearcă să faci cât mai multă mișcare cu putință chiar dacă în primă instanță va fi mai greu să faci acest lucru. În această metodă este și un lucru bun pentru că te va ajuta să bifezi pe agenda ta ora de gimnastică pe care și așa trebuia să o faci. Așadar dă drumul la muzică și începe mișcarea.

 

 

Pantaloni pentru femei -Reține doar următoarele lucruri și pantalonii te vor încăpea

 

Este de reținut și faptul că de abia în momentul în care s-au uscat pe tine poți să îi dai jos. Totuși trebuie să ții cont și de ce scrie pe eticheta pantalonilor întrucât dacă este fabricat în totalitate din materiale sintetice va fi imposibil să recurgi la această metodă. De regulă această particularitate o au pantalonii pentru femei slim și nu merită să te chinui pentru că nu vei reuși niciodată.

În schimb, materiale precum bumbac, elastan și denim sunt perfecte pentru a aplica această metodă. Dacă pantalonii sunt prea scurți atunci trebuie să rețineți că metoda nu va adăuga material în plus și nici nu funcționează să tragi de ei până se lungesc. În acest caz poți să îi transformi în pantaloni scurți și să reinventezi perechea de pantaloni pentru femei astfel încât să nu mai fie necesar să îi arunci.

Dacă totuși nimic nu pare să funcționeze atunci este clar că trebuie să pornești la cumpărături și să uiți de vechii pantaloni pentru femei care mai mult te frustrează. Această metodă a fost testată de foarte mulți oameni și dintre toate a dat cele mai bune rezultate.

 

 

 

(Visited 8.365 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107