Pantalonii cu talie înaltă sunt din nou la modă

   moda 2011Deși cei cu talie joasă n- au ieșit complet din peisajul anului 2011, tendința este acum de partea celor cu talie înaltă, inspirați din anii ’60.

   Ei se potrivesc bine pe orice morfologie corporală, cu condiția să alegi bine forma pantalonului, să-i porți cu accesoriile potrivite și, bineînțeles, cu pantofi cu toc.

Pantalonii cu talie înaltă

Pantalonii cu talie înaltă – Avantajele pantalonilor cu talie înaltă
Ei te ajută să-ți ascunzi unele imperfecțiuni corporale, precum colăceii sau șoldurile proeminente.  Jeanșii drepți, cu talie înaltă, sunt perfecți pentru fetele minione, pentru că lungesc corpul la maximum, mai ales dacă porți pantofi cu toc înalt.

Stiluri glamour și sexy au fost văzute la săptămâna modei în colecțiile unor creatori celebri, precum Die-
sel, Denim sau Zac Posen.Înainte considerați vulgari,jeanșii cu talie înaltă modernizați sunt acum semn de eleganță și rafinament.

Unele dintre cele mai celebre fashioniste, precum Kate Moss, Sienna Miller și Lindsay Lohan, i- au integrat în garderoba lor.

Pantalonii cu talie înaltă – Cum porți pantalonul cu talie înaltă?
Ca și faimoșii panatloni slim, pantalonul cu talie înaltă se poartă mai ales cu tocuri înalte, pentru a alungi silueta.

Dacă ești înaltă și fără pantofi, poți alege o pereche de balerini în tendință. Dacă nu ești adepta pantofilor decupați în față, poți opta și pentru pantofi cu toc mai mic.

La un pantalon cu talie înaltă poți asorta încălțăminte de tipul botinelor pe gleznă, pantofi Richelieu, pantofi cu vârf deschis sau stiletto. Pentru un look boem-rock, optează pentru pantofii sau sandalele cu platformă.

În ceea ce privește partea de sus, poți opta pentru bluze cu spatele gol sau de culoarea pielii. Optează și pentru cămăși lejere din in sau bumbac, în culori vesele, pentru a sublinia aerul de femme fatale.

Pantalonii cu talie înaltă

Bluza trebuie băgată în pantalon pentru a pune în valoare stilul și modelul acestuia. Scoateți la purtare curelele preferate, care îți subțiază și mai mult talia. Dacă ai un piept generos, poartă curele colorate subțiri.
Personalizează-ți look-ul purtând din când în când o eșarfă imprimată.

Ţie cum iţi plac pantalonii cu talie înaltă?

(Visited 124 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107