Palarii si tinute unice la nunta regala din Londra

       tinute-si-palarii Parada  ținutelor  a  fost  o încântare pentru orice pasionat de
modă.  O cascadă de rochii, taioare,fuste mai scurte ori mai lungi, culori
din întreg spectrul curcubeului.  O singură constantă: toate doamnele
și-au asortat la ținută câte o pălărie.

Parte integrantă a codului vesti-
mentar de la casa regală, pălăriile au fost printre cele mai admirate
obiecte vestimentare. Pălăriile au oferit un plus de eleganță și au
evidențiat imaginația creatorilor prin culori și modele.  De la pălării clasice,
până la modele extravagante, unele caraghioase.

tinute-si-palarii

Parada  ţinutelor  a  fost  o încântare pentru orice pasionat demodă.  O cascadă de rochii, taioare,fuste mai scurte ori mai lungi, culori din întreg spectrul curcubeului.  O singură constantă: toate doamnele şi-au asortat la ţinută câte o pălărie.

Parte integrantă a codului vesti-mentar de la casa regală, pălăriile au fost printre cele mai admirate obiecte vestimentare.

Pălăriile au oferit un plus de eleganţă şi au evidenţiat imaginaţia creatorilor prin culori şi modele.  De la pălării clasice, până la modele extravagante, unele caraghioase.Duchess of Cambridge

 

 

Prinţului William cu Kate Middleton au întregit vestimentaţiile alese pentru acest eveniment. Singura invitată care nu a ales să poarte pălărie a fost soţia premierului britanic David Cameron, Samantha.

În loc de pălărie, aceasta a ales o  clamă de păr.
Rochia verde Burberry a fost accesorizată cu bijuterii Erdem şi o pereche de sandale nude. Renumitul creator britanic de pălării Philip Treacy a fost preferat de multe dintre invitatele la ceremo-nia religioasă, numărul pălăriilor create de el ridicându-se la 36.

Printre acestea s-au numărat verişoarele mirelui, prinţesele Beatrice şi Euge-nie (peste rochia nude Beatrice a purtat un trench Valentino Haute Cou-ture, în timp ce Eugenie a ales culori mult mai vii şi mai îndrăzneţe în ţinuta ei Vivienne Westwood), prinţesa Zara Phillips, prinţesa Mathilde de Belgia sau Prinţesa Marie-Chantal de Grecia.

Ţinuta galbenă a Reginei Elisabeta a II-a, creată în întregime de asistenta ei personală Angela Kelly, a adus o rază de soare. Mama miresei, Carole Middleton, a amintit parcă
de unele articole vestimentare ale regretatei Prinţese Diana, alegând o ţinută bleu – rochie de mătase şi jachetă lungă de crep-creată de Catherine Walker.
Domnişoara de onoare, Pippa Middleton, a purtat o rochie albă creată de Casa Alexander McQueen. Victoria Beckham, fosta componentă a trupei britaniceSpice Girls, a asortat pălăria bleumarin Philip Treacy unei rochii de aceeaşi culoare, creaţie ce face parte din propria colecţie a Victorieide toamnă/ iarnă 2016.

Viitoarea mămică era să apară fără pălăria mult-dorită, deoarece echipa designerului a muncit pe ea până la ora 7 dimineaţa în ziua nunţii.  Pantofii-au fost făcuţi special pentru această ocazie de creatorul Christian Louboutin.

(Visited 442 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107