Oboseala frecventa, semn de boala

obosealaDaca va simtiti mereu obosita, iar starea permanenta de oboseala este nejustificata trebuie sa stiti ca ati putea avea probleme de sanatate. Cauzele ce pot genera astfel de stari pot fi diverse. Excesul de cofeina poate fi una din ele. Multi suntem de parere ca cafeaua este cel mai bun prieten al nostru in starile de oboseala. Tocmai de aceea avem tendinta de a depasi limita. Excesul de cafea nu face decat sa alimenteze oboseala care deja s-a “instalat” in organismul nostru. Anemia poate fi un alt factor declansator al acestei stari. Ea apare din cauza lipsei de fier ori a vitaminei B12. Daca pe langa starea permanenta de oboseala va mai confruntati si cu dureri de cap, ameteli sau lipsa poftei de mancare atunci ar fi bine sa consultati un medic. Depistata la timp boala poate fi vindecata in mai putin de o luna. Pare greu de crezut, dar este foarte adevarat ca infectiile urinare pot fi motiv de ingrijorare. De cele mai multe ori acestea nu se fac simtite prin usturimi sau nevoia urgenta de a merge la toaleta. In unele cazuri semnele specifice acestei boli nu apar, iar singurul indiciu sunt acele stari de oboseala inexplicabile.

oboseala

oboseala

Daca va simtiti mereu obosita, iar starea permanenta de oboseala este nejustificata trebuie sa stiti ca ati putea avea probleme de sanatate. Cauzele ce pot genera astfel de stari pot fi diverse. Excesul de cofeina poate fi una din ele. Multi suntem de parere ca cafeaua este cel mai bun prieten al nostru in starile de oboseala. Tocmai de aceea avem tendinta de a depasi limita. Excesul de cafea nu face decat sa alimenteze oboseala care deja s-a “instalat” in organismul nostru. Anemia poate fi un alt factor declansator al acestei stari. Ea apare din cauza lipsei de fier ori a vitaminei B12. Daca pe langa starea permanenta de oboseala va mai confruntati si cu dureri de cap, ameteli sau lipsa poftei de mancare atunci ar fi bine sa consultati un medic. Depistata la timp boala poate fi vindecata in mai putin de o luna. Pare greu de crezut, dar este foarte adevarat ca infectiile urinare pot fi motiv de ingrijorare. De cele mai multe ori acestea nu se fac simtite prin usturimi sau nevoia urgenta de a merge la toaleta. In unele cazuri semnele specifice acestei boli nu apar, iar singurul indiciu sunt acele stari de oboseala inexplicabile.

Alimentatia proasta este si ea una din cauze. Organismul dvoastra s-ar putea sa nu digere anumite alimente pe care le consumati. Daca simtiti ca dupa un anumit aliment nu va simtiti bine, incetati sa-l mai mancati. Cu alte cuvinte, orice schimbare a starii d-voastra de sanatate este cauzata de ceva. Nu ezitati sa consultati medicul cat de repede posibil deoarece motivele oboselii pot fi cu totul altele.

(Visited 54 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107