Ai întâlnire cu tipul pe care l-ai cunoscut recent? Iată 6 tipuri de oameni toxici pe care trebuie să îi eviți

tipuri de oameni toxici

6 tipuri de oameni toxici pe care trebuie neapărat să îi evitaţi, aşadar haideţi ca în aceste câteva rânduri să îi cunoaştem mai bine. Mai ales într-o relaţie este foarte important ca amândoi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă iar promblemele să le rezolvaţi împreună. Relațiile fericite sunt construite pe baza acelor mici lucruri pe care le faceți unul pentru celălalt. Una dintre ele este fidelitatea. Toți pe care îi întrebați sunt de acord că fără a avea încredere în partener nu aveți nimic. Cu toate acestea sunt oameni care nu pot trăi dacă nu își înșeală partenerul iar în acest caz totul se reduce la răbdarea pănă se produce acel moment în care înșeală.

Iată care sunt cele 6 tipuri de oameni toxici cu care niciodată nu ar trebui să pornești o relație serioasă deoarece numai iți vei pierde timpul cu ei.

tipuri de oameni toxici
Tipuri de oameni toxici – narcisitul

Narcisistul

Face parte din acea categorie de tipuri de oameni toxici care nu se gândește decât la el. Caută în mod constant admirația celor din jur și se așteaptă ca partenerul să fie cel mai perfect în tot ceea ce face. În momentul în care ceva nu funcționează în relație va concluziona că partenerul nu s-a ridicat la standardele sale, drept urmare acesta din urmă este de vină pentru tot ce se întâmplă și nu merită să mai continue.

tipuri de oameni toxici
Tipuri de oameni toxici – mai romantic decat prevede legea

Romantic mai mult decât prevede legea

Pentru o persoană ultra romantică a construi o relație de vis, demnă de romanele de dragoste este scopul principal. Motivul pentru care sunt tipuri de oameni toxici este acela că admiră noile impresii și nu suportă rutina. Nu va putea înțelege niciodată dacă nu ai putut pleca în vacanța romantică plănuită pentru că ți-ai epuizat deja toate zilele de concediu. Putem spune că trăiesc în propria lor lume și în momentul în care nu rezonezi cu aceasta atunci tu vei avea de suferit.

tipuri de oameni toxici
Tipuri de oameni toxici – neîncrezător în puterile proprii

Neîncrezător în sine

Un astfel de om care nu are încredere în el nu are idee nici cum ar trebui să arate viața pe care ar trebui să o trăiască. Va aduce în relația voastră toată această neîncredere. În momentul în care va simți că nu poate să aibă încredere în ceea ce are deja va căuta să se reorienteze către ceva diferit care sigur îi va aduce ceea ce își dorește.

tipuri de oameni toxici
Tipuri de oameni toxici – mult prea egoist şi plin de sine

Prea egoist

Un om care nu se preocupă decât de modalitățile prin care poate atrage atenția asupra lui și nu este interesat de alții nu are cum să se încadreze ca fiind bărbatul perfect pentru o relație de durată. Sunt aceel tipuri de oameni toxici care nu își dau seama că și partenerul poate avea probleme. Pe de altă parte sunt perfect conștienți că ei pot să fie și cauza pentru acele suferințe dar întotdeauna se vor considera lipsiți de vină atunci când lucrurile nu mai funcționează.

tipuri de oameni toxici
Tipuri de oameni toxici – cel care suferă şi se victimizează în mod constant

Cel care suferă în mod continuu

Acesta va fi întotdeauna un martir. Orice chestie poate să îi facă să fie triști. Atunci când ți-e lumea mai dragă vei constata că e plouat și se alege praful de toate planurile. Chiar vrei să îți petreci timpul lângă un astfel de om? Oricum aceste tipuri de oameni toxici vor căuta ceva nou imediat ce vor ajunge la concluzia că alături de tine suferă prea mult.

tipuri de oameni toxici
Tipuri de oameni toxici – criticul convins care ştie întotdeauna mai bine ca tine ce să faci

Criticul convins

Acesta este un alt tip de oameni toxici care nu arată decât că nu au suficientă încredere în sine și totul se răsfrânge asupra ta. Vei primi sfaturi tot timpul, chiar și pentru cele mai mărunte lucruri și te va corecta ori de câte ori simte că nu procedezi așa cum vrea el. În momentul în care te vei sătura și vei începe să îți spui punctul de vedere se va declanșa cearta. Dacă relația continuă în ciuda acestor lucruri, oricum bine nu va fi.

Cu siguranţă nu ai nevoie de astfel de oameni în preajma ta. Şi cu atât mai mult de persoane care în mod constant ştiu mai bine ca tine ce ai de făcut. O viaţă trăită alături de un astfel de partener nu este sănătoasă şi nu vei putea fi cu adevărat fericită.

(Visited 68 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107