Nutriţioniştii recomandă preparatele la grătar

  Nu o dată sau de două ori aţi auzit că alimentele preparate la grătar sunt indicate mai ales în curele de slăbire.

  Această metodă de a găti diverse alimente, de la carne la legume, este indicată tocmai deoarece nu avem nevoie de alte produse la preparare, cum ar fi uleiul sau untura.
  Nutriţioniştii chiar recomandă consumul alimentelor pregătite la grătar mai ales de către persoanele care au probleme cu greutatea corporală.

 

Nu o dat? sau de dou? ori a?i auzit c? alimentele preparate la gr?tar sunt indicate mai ales în curele de sl?bire.

  Aceast? metod? de a g?ti diverse alimente, de la carne la legume, este indicat? tocmai deoarece nu avem nevoie de alte produse la preparare, cum ar fi uleiul sau untura.
  Nutri?ioni?tii chiar recomand? consumul alimentelor preg?tite la gr?tar mai ales de c?tre persoanele care au probleme cu greutatea corporal?.

  În ceea ce prive?te prepararea în acest mod sunt ?i câteva secrete pentru o mas? nu doar gustoas?, ci ?i s?n?toas?. În primul rând, carnea se pune pe gr?tar abia dup? ce c?rbunii se sting, f?r? ca buc??ile de carne s? fie pline de gr?sime.

  De fiecare dat?, carnea preparat? la gr?tar se va consuma al?turi de legume proaspete. ?i legumele se pot pune pe gr?tar, dar cu mare aten?ie, la fel cum facem cu carnea.

(Visited 35 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.