Nuanţator păr acasa. Te invatam cum sa aplici.

nuanţator păr

Te-ai plictisit de culoarea părului tău? Dacă îţi doreşti să o schimbi dar în acelaşi timp nu doreşti să pui în pericol sănătatea părului prin a-l vopsi permanent şi totodată fără să ştii dacă noua culoare într-adevăr te prinde? Iată că, nu de puţină vreme a apărut ideea de a utiliza un nuanţator păr. Iar unul dintre cele mai mari avantaje pe care le prezintă este că nu trebuie să mergi la un salon pentru a-l aplica şi totodată, indiferent dacă ai părul natural sau vopsit se poate aplica fără nici o problemă. Acest nuanţator păr va lăsa părul mult mai frumos, finisat şi poate să fie utilizat cu succes chiar şi între două vopsiri.

Vă lăsăm să descoperiţi singure avantajele pe care vi le oferă iar acum, vom trece în revistă cele mai importante aspecte pe care le presupune aplicarea acestui nuanţator păr. Întâi de toate, orice nuanţator păr trebuie să aibă în cutie instrucţiunile de folosire întrucât la unele tipuri este posibil să difere de la o marcă la alta. Pentru a fi sigure că acesta are în cutie tot ce trebuie vă recomandăm să alegeţi mărci cunoscute.

Iată ce trebuie să faceţi atunci când aplicaţi nuanţator păr:

Timpul de acţionare este şi el destul de important pentru ca nuanţatorul să prindă părul şi să obţineţi rezultatele expuse de către producător. Aşadar iată ce trebuie să faceţi pentru a aplica nuanţator păr:

  • Se spală părul cu şampon şi se şterge cu un prosop
  • Se piaptănă părul şi se lasă umed
  • Se pune pe umeri o folie de plastic pentru a nu murdări pielea sau să pătaţi hainele
  • Pentru colorarea părului scurt se utilizează un singur pliculeţ de nuanţator păr în timp ce pentru părul mediu sau lung va fi necesar să utilizaţi două.
  • Pentru aplicarea produsului se utilizează mănuşile de plastic pe care le regăsiţi în ambalaj

Instrucţiuni de aplicare a nuanţatorului

Se aplică pe părul umed, întâi la ceafă, apoi pe părţile laterale şi la sfârşit pe creştetul capului. Se masează uşor până la distribuirea uniformă a acestui nuanţator păr. Dacă este necesar, se poate adăuga şi apă pentru a favoriza formarea spumei sau pentru a uşura aplicarea  produsului. În cazul părului lung este necesar ca acest nuanţator păr să se distribuie uniform cu ajutorul unui piaptăn cu dinţi rari.

Timpul de acţionare al vopselei este de 20 – 30 minute. Trebuie să ţineţi cont că acest nuanţator rezistă pe păr până la 12 spălări şi de fiecare dată culoarea se diminuează. Dacă v-a plăcut nuanţa aleasă şi mai doriţi să o aveţi încă o dată atunci va fi necesar să mai aplicaţi o dată produsul, astfel încât să arătaţi cât se poate de perfect şi să aveţi o culoare a părului aşa cum v-aţi dorit fără să puneţi în pericol părul.

Pe piaţă există o mulţime de nuanţe din care să alegeţi, aşadar, tot ce vă mai rămâne de făcut este să vă lăsaţi imaginaţia în voie şi să experimentaţi.

(Visited 13.017 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107