Nu alege metoda de epilare dupa sugestiile partenerului

epilatFrumusetea este considerata de multe ori un dar de la Dumnezeu de care nu toata lumea se poate bucura. Cele care sunt mai putin frumoase, dar si celelalte, trebuie sa aiba mare grija de ele si de aspectul fizic pentru a fi placute de parteneri. Eliminarea parului nedorit de pe corp este un lucru foarte important deoarece acest aspect ne poate stirbi pentru totdeauna imaginea. Din fericire, in ziua de azi acest lucru a devenit un ritual care face parte din igiena corporala a fiecarei femei. O zona mai delicate este insa cea inghinala. Cand vine vorba de aceasta zona te gandesti care ar fi cea mai potrivita metoda de epilare. Ceara, lama sau epilatorul? Zona inghinala este o zona puternic vascularizata, iar radacina firului de par este de doua ori mai groasa decat pe picioare.

Epilatul cu ceara este o metoda dureroasa, dar eficienta

Avand in vedere sensibilitatea exagerata a acestei zone, epilatul cu ceara ar fi o solutie, dar una foarte dureroasa si dura pentru inceput.

epilat

epilat

Frumusetea este considerata de multe ori un dar de la Dumnezeu de care nu toata lumea se poate bucura. Cele care sunt mai putin frumoase, dar si celelalte, trebuie sa aiba mare grija de ele si de aspectul fizic pentru a fi placute de parteneri. Eliminarea parului nedorit de pe corp este un lucru foarte important deoarece acest aspect ne poate stirbi pentru totdeauna imaginea. Din fericire, in ziua de azi acest lucru a devenit un ritual care face parte din igiena corporala a fiecarei femei. O zona mai delicate este insa cea inghinala. Cand vine vorba de aceasta zona te gandesti care ar fi cea mai potrivita metoda de epilare. Ceara, lama sau epilatorul? Zona inghinala este o zona puternic vascularizata, iar radacina firului de par este de doua ori mai groasa decat pe picioare.

Epilatul cu ceara este o metoda dureroasa, dar eficienta

Avand in vedere sensibilitatea exagerata a acestei zone, epilatul cu ceara ar fi o solutie, dar una foarte dureroasa si dura pentru inceput.

S-ar putea ca dupa acest gen de epilare sa te alegi cu niste bubite rosii si cateva fire de par crescute sub piele. Merita efortul, pentru ca in acest ritm te vei epila doar o data pe luna si nu de 5-6 ori cum esti nevoita cand te epilezi cu lama. Epilatul cu ceara va duce cu timpul si la rarirea firelor de par, iar riscul unei infectii este mai scazut decat dupa epilarea cu lama. Dupa epilatul cu ceara, pielea ramane fina chiar daca pentru inceput este putin iritata. Daca vezi ca aceasta iritatie nu trece, atunci aplica pe zona iritata o compresa sterila imbibata cu o solutie formata din apa, aspirina si cateva picaturi de glicerina.

Pudra de talc mai diminueaza din durere

Daca durerea pe care o simti la epilare este una foarte mare, poti opta pentru pudra de talc. Inaintea epilarii, aplica pe piele un strat foarte subtire de pudra de talc. Daca ai o circulatie dezechilibrata a sangelui, este indicat sa te feresti de ceara fierbinte. Poti opta mai degraba pentru benzile de ceara rece si evita lama. Metoda epilatului cu ceara este cea mai recomandata deoarece in timp nu-ti aduce decat beneficii. Insa orice metoda folosesti, este bine sa stii care sunt avantajele si dezavantajele ei si sa nu o practici doar pentru a-i face pe plac partenerului tau.

(Visited 41 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107