Nicole Scherzinger „în copilărie eram rățușca cea urâtă”

nicole1Deși a atins punctul culminant în cariera sa alături de trupa Pussycat Dolls, cu piese ca „Don’t Cha” sau „Buttons” , ambițioasa  Nicole Scherzinger (31 de ani) e de părere că până acum a reușit doar să spargă gheața.

„Acum, prioritatea  mea  este  să mă concentrez pentru a rămâne cu picioarele pe pământ. Muzica este pe locul întâi. Sunt sigură că încă nu am arătat tot ce pot oferi ca artistă. Ăsta e doar începutul”.

nicole1

    A fost atât de concentrată pe ceea ce face, încât într-o zi a refuzat șansa de a se întâlni cu Michael Jackson, la întoarcerea acasă de la o repetiție obositoare pentru American Music Awards 2007, unde era solicitată pentru deschiderea show-ului. „Will.i.am de la Black Eyed Peas m-a sunat și mi-a spus că e împreună cu Michael și că vrea  să-l  întâlnesc. 

Într-adevăr, pe fundal auzeam cum își încălzea vocea și mi-am dat seama căera chiar el”, își amintește ea. Însă Nicole, profesionistă ca întotdeauna, a preferat să se odihnească pentru ceea ce urma a doua zi. Devotamentul cu care a muncit a dat roade din plin. În ultimele luni a fost ocupată cu câteva colaborări surprinzătoare cu cei de la Slash, Alice Cooper și Andrew Lloyd Webber (lucrează cu el la melodia care va da titlul continuării musicalului „Phantom of the Opera”). Mai pune la socoteală și un remix cu Pitbull, plus albumul ei solo – despre care spune că va fi la fel de ritmat, dar ceva mai spiritual și mai puțin girlpop decât cele cu care ne-a obișnuit. În ceea ce privește trupa Pussycat Dolls, momentan fetele iau o pauză, însă Nicole nu exclude o revenire spectaculoasă atunci când lumea se așteaptă mai puțin „Cine știe, poate chiar vom mai scoate încă cinci albume împreună! Aș fi onorată să aud că fanii noștri și- ar dori asta.
Timpul va decide.”

niclole3„Am fost rățușca cea urâtă”
     După tangoul de la emisiunea „Dancing with the Stars”  a fost descrisă ca o „zână divină”. Dar în copilăria petrecută în statul american  Kentucky s-a simțit ca rățușca cea urâtă. Și-a  petrecut primii ani din viață într-o căsuță din Hawaii împreună cu 10 copii și 2 nepoți. După ce s-a mutat în Statele Unite, la vârsta de 6 ani, Nicole și-a dat seama că lookul ei exotic  îi  va  cauza  probleme  de adaptare. Tatăl ei era de origine filipineză, iar mama ei Rosemary are origini hawaiane și rusești. „M-am simțit ca rățușca cea urâtă pentru că nu semănam cu niciunul dintre copiii de acolo.” Obișnuia să creadă că frumusețea adevărată consta în ochi albaștri și păr blond. „Pe măsură ce am crescut și am trecut prin mai multe experiențe, am realizat că iubesc frumusețea exotică. Cu cât mai expresivă, cu atât mai specială.” Se declară o fată normală din sud, căreia îi place să facă pui cu găluște și plăcintă Kentucky Derby, cu nuci și ciocolată. Din Hawaii a moștenit dragostea pentru surf. „Îmi  place  să-mi  vizitez  rudele din  ambele  locuri.  Se  pare că atunci când vorbesc despre ei și dialectul mi se schimbă- de la accentul sudic la hawaiana pidgin.”

nicole4Își păstrează silueta cu gustări sărace în calorii
     Când a participat la emisiunea concurs „Dancing with the Stars” (pe care a și câștigat-o) a fost singura  care  s-a  îngrășat.  „Mi-am dezvoltat masa musculară. Și tot dansul m-a făcut să-mi fie foame. Dar mă asigur că mă alimentez corect. Gustările mele constă în mere cu unt de arahide sau batoane cu migdale și ciocolată. Secretul ei pentru  a slăbi  rapid?  „Taie din porția de carbohidrați, sare și produse lactate și, cel mai important – „nu mânca seara”. Nicole a fost întotdeauna admirată pentru abdomenul ei bine lucrat. „Abdomenele făcute pe mingea de fitness îți lucrează intens mușchii abdominali”, spune vedeta.

nicole5Este un pericol la volan
   Cântăreața mărturisește că iubitul său Lewis Hamilton, pilot de Formula 1, o consideră o șoferiță proastă și îi este teamă să urce în mașină cu ea. Nicole recunoaște că îi ignoră sfaturile când se află la volan, făcându-l  să se  teamă mai  tare decât  atunci  când  se  află el  în competiție.  „Se teme mai mult când mă aflu eu la volan decât când participă la o cursă. Încearcă să-mi dea sfaturi, însă mai devreme sau mai târziu își iese din fire și îmi atrage atenția că mișc volanul  cu genunchii.  Eu fac mai multe lucruri odată când conduc- mă machiez și butonez radioul pentru a schimba canalele. Cred că este foarte potrivită  colaborarea mea cu Slash și Alice Cooper care se numește  „Baby Can”t Drive (Iubita nu știe conduce)”, a spus ea amuzată. Dacă ar  fi  să aleagă între  o noapte în club și să stea acasă, ar prefera să rămână acasă și să organizeze o noapte cu jocuri. „Prietenii aduc jocul Balderdasher, eu pun niște piese cu Robin Thicke, aduc o sticlă de vin și gata, începe distracția.”

(Visited 66 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107