Modele de unghii cu gel pentru vara 2016

modele unghii cu gel pentru vara 2016

Modele de unghii cu gel pentru vara lui 2016

Vara este întotdeauna anotimpul în care mai este puţin şi plecaşi în concediu. Începeţi să vă pregătiţi uşor, să faceţi cumpărături dar mai ales să achizitionaţi acele produse de îngrijire pentru vacanţă. Înainte de a pleca, nu uitaţi să treceţi pe la salon şi să vă faceţi un model de unghii cu gel care să îi cucerească pe toţi.

Dar dintre atâtea modele, oare care ar fi cel mai potrivit?

 

Manichiuri colorate pentru efecte deosebite

O manichiură colorată pentru vară nu este refuzată de nimeni. Efectul izbitor pe care îl oferă un model de unghii cu gel colorat vă garantează imaginea unei deschizătoare de sezon al petrecerilor fabuloase şi al concediilor.

Aşadar programează o şedinţă la salonul de manichiură, dar nu înainte de a citi aceste rânduri pentru a vedea care sunt aceste modele de unghii cu gel pentru această vară.

Pentru a avea o manichiură în tendinţe joacă-te cu nuanţele vii, colorate, uită de modelele cuminti pe care le-ai avut până acum pentru ca să fii sigură că nu e prea mult pentru birou.

Fie că foloseşti aceste culori în varianta mată sau lucioasă, manichiura ta va ieşi din anonimat.

 

Nuanţe metalice cu impact puternic

Nuanţele metalice sunt şi ele printre vedetele sezonului cald şi nu trebuie să vă lipsească această nuanţă din trusa de manichiură. Modelele de unghii cu gel în culori metalice vor accentua manichiura. De la cele metalice pâna la cele neon, aceste nuanţe vă vor asigura un look îndrăzneţ şi o vibraţie sclipitoare.

Întotdeauna alegeţi acele tipuri de manichiuri care pun accent pe personalitatea voastră şi vă pun în valoare cel mai bine.

 

Sezonul multicolor al manichiurii

În acest sezon lasă-te copleşită de modelele de unghii cu gel cele mai simple până la adevărate opere de artă pe care să le etalezi pe manichiura ta. Tendinţele nu se rezumă numai la anumite modele ci la ideea de a ieşi din tipare şi de a purta ceva cu adevărat inedit.

Unghiile cu mai multe tonuri de culori permit să vă jucaţi cu nuanţele aşadar nu trebuie să vă fie teamă de acest lucru. Dacă manichiurista va lucra cu cele mai bune produse şi ultimul răcnet în materie de tehnologie manichiura ta va străluci şi va dura pentru mult timp iar cu sfaturile potrivite veţi prelungi viaţa acestor modele de unghii cu gel.

 

Experimentează!

Cuvântul potrivit pentru a descrie modelele de unghii cu gel în această vară este cu siguranţă diversitatea şi pentru acest lucru este nevoie să te foloseşti de toată creativitatea de care dispui. Poţi experimenta cu diverse imprimeuri, aplicaţii sau accesorii pe care să le adaugi manichiurii tale.

Indiferent de modelul de unghii cu gel pe care l-ai alege cu siguranţă va fi în tendinţele acestei veri dacă le vei creea cu ajutorul culorilor vibrante şi puternice.

Astfel aceste modele de unghii cu gel din această vară te îmbie să experimentezi cu nuanţe şi modele iar pentru a fi sigure că veţi avea cele mai bune rezultate saloanele de manichiură vă aşteaptă.

(Visited 1.048 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107