Modele de unghii cu gel pentru botez. Cum le faci ?

modele de unghii cu gel pentru botez

Modele de unghii cu gel – Momentul în care un copil se naşte este prilej de bucurie şi sărbătoare pentru întreaga familie dar şi pentru prieteni şi cunoştinte. Dar, chiar dacă ai fost copleşită de pregătirile pentru botez nu trebuie să uiţi să ai un moment de răsfăţ şi pentru tine.

Acordă-ţi  un moment numai pentru tine şi pentru unghiile tale chiar dacă ştii  deja cum o să te îmbraci, ce coafură o să ai sau ce machiaj o să îţi faci, unghiile nu trebuie nici ele neglijate.

În următoarele randuri o să vă propunem cateva modele de unghii cu gel pe care le puteţi folosi pentru a arăta fabulos. Cu toate că cel mic o să fie vedeta evenimentului, nu trebuie nici voi să vă neglijaţi.

 

Modele de unghii cu gel simple

Dacă vă plac modelele de unghii cu gel mai simple care sunt mai uşor de asortat la orice ţinută, vă propunem modele de unghii cu gel realizate din combinaţii de două culori dintre care una mată şi celalaltă lucioasă iar în acest fel veţi obţine o manichiură cu aer festiv. Jucaţi-vă cu culorile şi modelele.

O sugestie de modele de unghii cu gel este să desenaţi  pe suprafaţa manichiurii decoraţiuni florale sau semne asemanătoare celor tribale pentru a obţine efecte cât mai creative şi pe care să le asortaţi   ţinutei.

O altă idee de modele de unghii cu gel pe care puteţi să o aplicaţi este să daţi  un plus de creativitate manichiurii french prin a creea tot felul de modele inedite după cum vă duce imaginaţia.

Indiferent de modelul de unghii cu gel pe care l-aţi ales puteţi opta pentru un model pe o singură unghie sau pe toate dupa cum vă place.

Pentru a simplifica întreaga procedură şi să nu dureze prea mult puteţi opta pentru aplicaţii pe unghiile cu gel. Acestea se găsesc sub diverse forme şi puteţi să le aplicaţi şi acasă pe modelul de unghii cu gel în stil french.

Nu vă feriţi de utilizarea culorilor puternice, mai ales pentru că acuma este vară, veţi obţine o manichiură spectaculoasă în scurt timp. Trebuie doar să aveţi grijă să nu realizaţi combinaţii de culori nefericite care să distrugă întreg aspectul estetic.

Urmărind trend-urile fiecărui sezon nu veţi putea da greş şi astfel vă veţi asigura că manichiura voastră şi aceste modele de unghii cu gel aplicate vor fi în funcţie de ultimele tendinţe şi pe deasupra vor fi şi originale.

 

Sfaturi finale

Modelele de unghii cu gel pe care să le aplicaţi pe manichiura voastră trebuie să respecte bunul gust, fiind voba despre un eveniment ca botezul trebuie să vă asiguraţi că manichiura nu este realizată din modele stridente care să ia ochii practic.

Mergând pe modele de unghii cu gel simple cum este cea french pe care să puneţi diverse aplicaţii se vor potrivi la orice ţinută şi pe deasupra se va potrivi  să fie purtat şi după ce a trecut evenimentul. În acest fel nu va trebui să vă gândiţi că aveţi un model de unghii cu gel prea festiv şi nu veţi reuşi să asortaţi manichiura cu alte ţinute după ce s-a terminat evenimentul.

(Visited 1.163 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

0 thoughts on “Modele de unghii cu gel pentru botez. Cum le faci ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107