Modele de rochii în funcție de forma corpului

    rochii-siluete-diferitePentru fiecare siluetă indiferent de formă există un model de rochie care va pune în  valoare calitățile acesteia.

     Dacă ai silueta de tip piramidă trebuie să alegi un model de rochie care să îți evidențieze bustul cum ar fi- volane, decolteuri, sutiene push-up.

 

Modele de rochii în funcție de forma corpului

Modele de rochii în  funcție de forma corpului –  Pentru fiecare siluetă indiferent de formă există un model de rochie care va pune în  valoare calităţile acesteia.

Dacă ai silueta de tip piramidă trebuie să alegi un model de rochie care să îţi evidenţieze bustul cum ar fi- volane, decolteuri, sutiene push-up.
Mai poţi să optezi şi pentru rochiţele din ma-teriale fluide care să nu se muleze pe coapse.

Ai umerii şi bustul mari? – Modele de rochii în  funcție de forma corpului

Coapsele, talia şi picioarele sunt fine? Este clar că ai o siluetă de tipul piramidă inversă.

În cazul acesta şi se va potrivi o rochie cu mâneci bineînţeles scurte pentru a sublinia picioarele.  Dacă nu ai burtă este recomandabil să îţi pui o curea.

Dacă ai o siluetă rectangulară şi se va potrivi un model care creează iluzia de curbe, pliuri şi centuri pentru evidenţierea taliei, decolteuri în  V sau rochii trapezoidale.

Modele de rochii în  funcție de forma corpului – Silueta rotundă cuprinde forme generoase peste tot. Trebuie să alegi o rochie fluidă, cu lungimi până la genunchi de culori închise. Să evitaţi cele de tip stretch.

Modele de rochii în  funcție de forma corpului – Silueta clepsidră, fiind voluptoasă cu talie fină, are nevoie de un model evazat, bine marcat în talie, cu decolteu în  V.

 

(Visited 92 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107