Mănâncă în funcție de vârstă

varsta

   varsta

Primul lucru pe care trebuie să îl avem în vedere atunci când ne dorim să slăbim este să combatem constipația.

Pentru a scăpa de această problemă, specialiștii recomandă să avem mese regulate, iar cantitatea de alimente pe care o consumăm să fie în raport cu vârsta, cu munca depusă și cu starea generală de sănătate, respectiv cu mișcarea pe care o facem.

Un alt aspect important se referă la cum mâncăm. În mod normal trebuie să luăm mesele în liniște, fără grabă, să mestecăm îndelung și să nu mâncăm prea mult deodată pentru că suprasolicităm stomacul și funcțiile sale. E indicat să avem 4-5 mese pe zi. După fecare masă vom bea un pahar mare cu apă. E recomandat să consumăm cât mai multe legume crude sau ferte, sucuri de fructe, carne fartă, lactate, să mâncăm miere pentru efectul său laxativ. Nu uitați totuși că fără mișcare nu rezolvăm problemele legate de constipație, astfel se recomandă gimnastica, mersul pe bicicletă și evitarea unei vieți sedentare.

 

(Visited 44 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107