Miscarea la serviciu duce la productivitatea muncii

Din pacate serviciul, locul de munca ne rapeste majoritatea timpului dintr-o zi. Iar din aceasta cauza doza de miscare zilnica este greu sau imposibil de realizat.

Miscarea la serviciu duce la productivitatea muncii

Din pacate serviciul, locul de munca ne rapeste majoritatea timpului dintr-o zi. Iar din aceasta cauza doza de miscare zilnica este greu sau imposibil de realizat. Iar asta duce la diferite modificari ale metabolismului, devieri ale coloanei, plus un sedentarism care nu face bine nimanui. Tocmai de aceea, sunt angajatori care Miscarea la serviciu duce la productivitatea muncii

ofera celor care muncesc pentru ei diferite alternative.

Angajatii care au posibilitatea sa faca exercitii fizice la serviciu sunt mai productivi, mai fericiti, mai eficienti si mai calmi, potrivit unui studiu. Un studiu realizat de Universitatea din Bristol pe 200 de persoane a testat eficienta existentei unei sali de sport la locul de munca.
Beneficii fizice si psihice Exercitiile fizice au revitalizat personalul, au imbunatatit puterea de concentrare si i-a facut pe angajat i sa fie mai calmi. ExpertiI spun ca rezultatele cercetarii ar trebui sa îi încurajeze pe patroni sa echipeze firmele si cu o sala de gimnastica.
 
Aproape jumatate din topul “Sunday Times 100 Best Companies to Work For 2006” (Topul Sunday Times al celor mai bune 100 de companii pentru care sa lucrezi în 2006) ofereau angajatilor acces la sala. Cu toate acestea, unii angajati se simteau vinovati când mergeau la sala si nu stateau la birou si se temeau sa nu fie criticati de colegi. Voluntarii au fost rugati sa completeze un chestionar despre starea lor de spirit si puterea lor de munca în doua zile obisnuite, una în care au facut si exercitii fizice, iar cealalta fara.

Conducatorul studiului a spus; “Este general cunoscut ca sunt foarte multe beneficii fizice si psihice care se trag din exercitiile fizice obisnuite.” Deoarece petrecem peste 60% din timpul zilei la serviciu, se încearca încurajarea firmelor sa ofere angajatilor locuri de munca prevazute cu sali de gimnastica.

(Visited 129 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107