Miscarea in doi este mai usoara

fitness_in_doi

fitness_in_doi

Nu te mira, este deja demonstrate faptul ca sportul practicat impreuna cu o persoana apropiata, are rezultate notabile. Asta deoarece atunci cand unul dintre parteneri are tendinta sa cedeze, este incurajat de celalalt.
Tine cont de cateva sfaturi:
– Alege pe cineva cu care sa iti faca placere s iti petreci timpul. Totusi alege pe cineva careia ii place sa se miste si stii ca nut e lasa la greu.
– Faceti exercitiile cu o viteza similara. Este bine si daca partenera ta impune un ritm mai alert, astfel te va determina si pe tine sa te fortezi putin.
– Stabileste un plan de rezerva, atunci cand prietena ta lipseste: poti exersa acasa, urmarind un DVD, sau poti alerga singura, ascultand muzica. Exista multe avantaje cand executi miscarea in echipa: risti sa dezamagesti cel putin o persoana, daca nu apari la antrenamente, vei avea cu cine discuta, si vei fi mai in siguranta daca nu vei face jogging singura.

(Visited 44 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107