Mirese celebre în creații Vera Wang

vera1Este unul dintre cei mai buni și mai faimoși designeri de rochii de mireasă.

Creațiile ei sunt desprinse parcă dintr-o poveste cu prințese, iar vedetele se înghesuie în atelierul ei pentru a avea la nuntă cea mai spectaculoasă rochie de mireasă.

vera1

vera1

Este unul dintre cei mai buni și mai faimoși designeri de rochii de mireasă.

Creațiile ei sunt desprinse parcă dintr-o poveste cu prințese, iar vedetele se înghesuie în atelierul ei pentru a avea la nuntă cea mai spectaculoasă rochie de mireasă.

 

  vera2 Ivanka  Trump a spus ‘da’  în 2009 purtând o superbă rochie semnată de Vera Wang. Modelul ales de Ivanka a fost o rochie clasic? A-line realizată din dantelă.
vera3 Mare nuntă, mare tam-tam la acea vreme! Este vorba despre nunta Victoriei cu David Beckham, eveniment ce a avut loc în 1999, într-un castel gotic din Irlanda.  Doamna Beckham a purtat o rochie creată special pentru ea de către designer și o coroniță cu  diamante realizată de Slim Barrett.
vera4 Proaspăt căsătorita, Alicia Keys a purtat o rochie de mireasă în stil grecesc. Modelul ales a fost unul care să-i permită cântăreței să se simtă cât mai confortabil, având în vedere că era însărcinată.
vera5Recent,  Chelsea  Clinton s-a căsătorit într-o superbă creație Vera Wang (designerul este o veche prietenă a familiei Clinton, prezentă și ea la nuntă). Fiica fostului președinte a ales o rochie de mireasă fără bretele, drapată și decorată în partea superioară cu un brâu realizat din pietre prețioase.  Partea  inferioară  a  fost realizată din organza și tulle.
vera6Actrița Alyssa Milano și David Bugliari au spus ‘da’ în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la reședința familiei mirelui, undeva în New Jersey pe data de 16 august 2009. Mireasa a pășit spre altar, pe acordurile melodiei ‘Imagine’ a lui John Lennon,îmbrăcată  într-o rochie creată de aceeași Vera.

(Visited 155 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107