Ingrediente necesare:

  • un jum?tate de miel
  • o costi?? de 2-25 kilograme
  • un kilogram de ficat (de porc sau vit?)
  •  500 grame pl?mâni, 500 grame de rinichi de porc
  •  200 grame de sl?nin? proasp?t? (tocat?)
  •  o leg?tur? de ceap? verde
  •  o leg?tur? de p?trunjel
  •  o leg?tur? de usturoi
  • sare
  •  piper
  • boia
  •  10 ou? (din care 5 fierte ?i 5 crude)
  •  dou? felii de pâine.

   Modul de preparare

  Coasta de miel sau cea de porc se preg?te?te cu “buzunar”. M?runtaiele se fierb în propor?ie de 80%, se fierbe ?i ou?le. Dupa ce se r?cesc, m?runtaiele se taie în felii mai lungi (se pot ?i toca).
  La fel proced?m ?i cu ou?le. Verde?urile se taie ?i ele m?runt. Toat? compozi?ia se pune într-un vas mai mare, unde se adaug? verdea?a, pâinea înmuiat?, ou?le crude ?i condimentele. Se amestec? împreun?, dup? care se pun în “buzunar”.

  O tav? se unge cu pu?in? untur? ?i se a?eaz? în ea umplutura. Se adaug? pu?in? ap? ?i se pune tava în cuptorul încins.
  Periodic se verific? ?i se pune ap? peste carnea în pr?jire.

(Visited 37 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments