Masajul cu pietre fierbinti

masaj_cu_pietreVa place masajul dar doriti sa incercati ceva nou fata de clasicul masaj – alegerea perfecta este cel cu pietre fierbinti. Este recomandat in caz de oboseala cronica, fizica, stres, insomnii, depresii, anxietate, tensiuni musculare crampe musculare, diferite afectiuni cronice cum ar fi artroze, spondiloze etc. Dar si daca nu suferiti de niciuna din elementele de mai sus acest masaj e foarte binevenit pentru relaxare si o noua incarcare cu energie. In schimb, acest tip de masaj nu se recomanda atunci cand aveti diferite infectii ale pielii, vene varicoase, echimoze, rani deschise, chemoterapie sau chiar hernie abdominala. Majoritatea pietrelor folosite in acest tip de masaj sunt ovale sau rotunde, in schimb dimensiunile lor difera in functie de zona care este tratata: de exemplu, pentru gat sunt folosite pietre de marimi mai mici fata de cele folosite pentru spate, care au marimi mai mari. Iar masajul nu se opreste la aceste zone, totul este tratat ca la carte cu ajutorul lor, de la brate la membre, la abdomen la ceafa si tample.

masaj_cu_pietre

masaj_cu_pietre

Va place masajul dar doriti sa incercati ceva nou fata de clasicul masaj – alegerea perfecta este cel cu pietre fierbinti. Este recomandat in caz de oboseala cronica, fizica, stres, insomnii, depresii, anxietate, tensiuni musculare crampe musculare, diferite afectiuni cronice cum ar fi artroze, spondiloze etc. Dar si daca nu suferiti de niciuna din elementele de mai sus acest masaj e foarte binevenit pentru relaxare si o noua incarcare cu energie. In schimb, acest tip de masaj nu se recomanda atunci cand aveti diferite infectii ale pielii, vene varicoase, echimoze, rani deschise, chemoterapie sau chiar hernie abdominala. Majoritatea pietrelor folosite in acest tip de masaj sunt ovale sau rotunde, in schimb dimensiunile lor difera in functie de zona care este tratata: de exemplu, pentru gat sunt folosite pietre de marimi mai mici fata de cele folosite pentru spate, care au marimi mai mari. Iar masajul nu se opreste la aceste zone, totul este tratat ca la carte cu ajutorul lor, de la brate la membre, la abdomen la ceafa si tample.

Pietrele sunt in mare parte de origine vulcanica si sunt puse la fiert, dupa ce acestea sunt incalzite bine sunt scoase si puse la racit pana ce ajung la o temperatura pe care corpul ce va fi supus masajului o va putea accepta fara sa il raneasca. Acest tip de masaj este o terapie care ne vindeca simturile, care ne reconecteaza cu natura si ne ofera acea stare de spiritualitate ce ne ajuta sa facem fata problemelor ce apar.

(Visited 67 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107