Mariah Carey s-a căsătorit cu Nick Cannon

mariah-careyCântăreaţa americană Mariah Carey şi starul pop Nick Cannon s-au căsătorit, săptămâna aceasta, în Bahamas, conform mai multor publicaţii internaţionale.

Conform ediţiei de joi a New York Post, care citează o sursă apropiată cântăreţei, perechea s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete, care a avut loc la casa lui Carey din Eleuthera, la care au participat familia şi prietenii apropiaţi.

Reprezentanţii celor doi nu au fost disponibili pentru comentarii cu privire la acest subiect.

Carey, în vârstă de 38 de ani, a lasat de curând hit-ul „Touch My Body”, inclus pe albumul „E=MC2”, cel mai bine vândut album al lunii aprilie, în topuri. Carey a cunoscut succesul în anii ’90, prin lansarea unui album care îi poartă numele.

Cannon, cu 11 ani mai tânăr decât Carey, a fost actor de televiziune şi filme, printre care „Drumline” sau „Shall We Dance?”, şi şi-a făcut debutul în lumea muzicală în 2003, printr-un album care îi poartă numele, urmat de albumul „Stages”, în 2006.

Conform presei, cei doi s-au cunoscut la filmările pentru videoclipul melodiei „Bye, Bye”, pe care Cannon l-a regizat, şi se întâlnesc de câteva săptămâni.

Carey a mai fost căsătorită cu producătorul Tommy Mottola, dar au divorţat în 1998. Cannon se află la prima căsătorie.

(Visited 36 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107