Mariah Carey l-a detronat pe Elvis în topul Billboard’s Hot 100

Cântăreaţa americană Mariah Carey l-a detronat pe Elvis Presley, mariah-careycu 18 piese plasate pe primul loc în celebrul top muzical Billboard’s Hot 100, depăşind astfel recordul stabilit de „regele rock ‘n’ roll-ului” de 17 single-uri.

„Touch My Body”, noul single al cântăreţei în vârstă de 38 de ani, care a vândut peste 170 de milioane de albume de la începutul carierei sale solo, în 1990, s-a situat pe primul loc în Billboard’s Hot 100.

Touch My Body” a debutat pe prima poziţie în topul digital, cu peste 285.000 de download-uri, şi a înregistrat o audienţă de peste 115 milioane de ascultători la posturile de radio din SUA.

 

Cântăreaţa americană are toate şansele să egaleze sau să depăşească recordul trupei britanice Beatles, care afişează un total de 20 de titluri clasate pe primul loc, dacă şi alte melodii de pe noul său album, „E=MC2”, se vor dovedi a fi la fel de populare.

Un alt record a fost stabilit în cursul acestei săptămâni de Madonna, care pentru a 37-a oară în cariera sa s-a plasat în topul primelor zece cele mai bune single-uri, cu noul său album „4 minutes”.

(Visited 23 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107