Manichiura pentru unghii scurte

Manichiura pentru unghii scurte
Chiar dacã unghiile lungi de diferite forme au fost și vor rãmâne în topul preferințelor marii majoritãți a femeilor, nici unghiile scurte nu sunt de neglijat.

Manichiura pentru unghii scurte
Chiar dacã unghiile lungi de diferite forme au fost și vor rãmâne în topul preferințelor marii majoritãți a femeilor, nici unghiile scurte nu sunt de neglijat.
Dacã unghiile lungi se preteazã foarte bine la ocazii speciale sau diferite evenimente din aceeași clasã, unghiile scurte sunt deosebit de practice indiferent de activitãțile desfãșurate zilnic. Dacã doriți sã adãugați o patã de culoare în viața voastrã nu trebuie sã aveți unghii lungi pentru a scoate în evidențã o manichiurã de invidiat. Unghiile scurte pot fi la fel de elegante, fãrã sã fie nevoie de prea multã întreținere așa cum necesitã cele lungi.manichiora pentru unghii scurte


Pregãtirea unghiilor scurte pentru manichiurã Primul pas, dacã este cazul, este reprezentat de îndepãrtarea lacului de pe unghii folosind un tampon de vatã înmuiat în dizolvant. Dupã curãț are se stabilește dacã unghia se scurteazã și mai mult. Se taie eventualele colțuri dupã care se începe pilirea unghiei și stabilirea formei acesteia.

Pila se ține oblic și se preseazã lateral sub unghie, fãcâdu-se mișcãri de dus-întors. Cu partea finã a buffer-ului se pilește întreaga suprafațã a unghiei pânã aceasta devine lucioasã. Folosind un bețisor de portocal se dezlipește cu atenție cuticula de jur-împrejur, iar apoi mâna se ține într-un bol cu apã cãlduțã și sãpun timp de șase, opt minute.
Dupã ce cuticula s-a înmuiatîn apã se începe împingerea acesteia spre baza unghiei.
Operațiunea se repetã pentru fiecare deget al mâinilor. În mod normal se începe cu mâna stângã și degetul mic, iar la mâna dreaptã seîncepe tot cu degetul mic și se ajunge progresiv la cel mare. Ordinea aceasta nu este obligatorie, obișnuința personalã fiind cea care
primeazã. Urmeazã aplicarea unui ulei vitaminizant în jurul cuticulelor și apoi o cremã hidratantã pe suprafaț a mâinii.
Aceștia sunt pașii care trebuie urmați pentru a pregãti unghiile scurte în vederea aplicãrii unui lac de unghii sau a unor diferite modele.
Modele des folosireunghii scurte
Contrar așteptãrilor, pentru unghiile scurte existã numeroase modele care pot fi fãcute și care concureazã cu ușurințã cu o manichiurã executatã pe unghii lungi.
Desigur cã cea mai simplã cale pentru o manichiurã deosebitã este apelarea la îndemânarea unui specialist.
Câteva dintre cele mai simple și în același timp de efect tipuri de modele care pot fi realizate cu ușurințã sunt urmãtoarele< manichiura french, oricând la modã și denotând simplitate, eleganțã și rafinament se poate aplica și pe unghiile scurte prin accentuarea culorii albe astfel dând impresia și de lungime mai mare. Lacuri închise, mov, albastru, verde și nu în ultimul rând negru lucios sau mat, toate acestea au rolul de a scoate în evidențã forma unghiilor și forma mâinii.
Diferite aplicații sub diverse forme, fie cã sunt fãcute cu ajutorul unei pensule sau sunt aplicate, acesteaîntotdeauna vor atrage privirile.
Folia de transfer, un accesoriu atât de chic nu trebuie sã lipseascã nici de pe unghiile scurte.

(Visited 626 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107