Manichiura franțuzească – sfaturi și trenduri

manichiuraTendințele în materie de manichiură se schimbă de la an la an, însă un stil rămâne mereu popular- manichiura franțuzească.

În anii 30′, acest tip de manichiură a cucerit iremediabil inimile doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume. Mai nou, au apărut mai multe alternative la manichiura tradițională cu roz și eterna bandă albă.

manichiura

Sfaturi utile. Dacă la început era rezervată doar profesioniștilor, necesitând dexteritate în aplicarea bandei albe,acum oricine poate realiza un french fără prea multă bătaie de cap. Kiturile de manichiură sunt deja dotate cu o bandă adezivă care ajută la trasarea perfectă a liniei albe. Dezavantajul acestui procedeu constă în faptul că linia albă va fi trasată dreaptă și nu arcuită așa cum este, în mod natural, partea albă a unghiei. Dacă ești perfecționistă, după ce ai aplicat dunga albă, o poți retușa cu un bețișor de vată îmbibat în dizolvant de unghii sau cu un creion de manichiură. Manichiura franțuzească este neiertătoare cu unghiile nu tocmai curate. Prin urmare, pentru a da aspectul de french, nu te baza doar pe creioanele albe de manichiură. Întrucat se spală foarte repede, acest tip de produs este indicat doar pentru retușuri ultra-rapide. În cazul în care ai unghiile pătate de la lacurile de unghii anterioare, ai nevoie de o bază-tratament de albire a unghiilor înainte de aplicarea lacului de french.

Manichiură rezistentă. O mare problemă a acestui elegant tip de manichiură este rezistența.  Dacă unghiile sunt într-o perfectă stare de sănătate, aplicarea unei baze în prealabil și a unui lac protector poate mări rezistența manichiurii.
Dacă ai unghiile striate, singura soluție ca manichiura să reziste sunt unghiile false. Printre tipurile de manichiură tehnică există manichiura french permanentă. Banda albă și arcuită a unghiei este reconstruită din acril. Astfel, oricât de greu ar fi încercate unghiile tale, machiura french va rezista intactă  timp   de trei săptămâni, până la următorul retuș. French-ul permanent este poate mai costisitor, însă merită efortul.

Tendințe. Ca alternative la banda albă, stiliști de unghii ne propun alternative jucăușe. În timp ce restul unghiei rămâne colorat cu roz, banda albă poate fi roșie, roz sau chiar neagră. O altă posibilitate la modă este să porți bandă albă, în schimb, patul unghiei să fie colorat în diferite culori. O variantă modernă este și manichiura ‘moon’. Combinațiile de culori de lacuri de unghii trebuie să fie cât mai contrastante:galben cu negru, portocaliu cu albastru, roșu cu alb. Un alt mod de a realiza manichiura franțuzească este să colorezi vârfurile unghiei cu roz în timp ce patul unghiei este pictat cu lac alb.

(Visited 89 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107