Manichiura de la birou – ce se poarta

Manichiura de la birou

Manichiura  de la birou -Noi stiluri de testat pentru manichiura de la birou

 

Un nou sezon nu înseamnă că trebuie neapărat să ignorăm anumite aspecte ale imaginii noastre.  În special la birou unde interacţionăm întotdeauna cu persoane din diverse medii sociale şi, cum nu poţi purta orice fel de manichiură, ne-am gândit să ne inspirăm puţin din ce are de oferit acest sezon mai bun şi să punem în aplicare.

Cum manichiura este precum o carte de vizită pentru orice femeie, trebuie să ne gândim foarte bine care sunt tendinţele şi ce nu este permis să purtăm. Fiecare ţinută are propriile reguli dar în momentul în care alegi să porţi unghii cu gel, de exemplu, atunci nu prea mai sunt mari şanse de a modifică design-ul prea curând.

 

Un sezon plin de noutăți pentru manichiura  de la birou

 

Anul acesta noul sezon ne-a pregătit o serie de manichiuri minimaliste, ombre, în culori metalice sau grafice. Dar nu orice manichiură poate să fie etalată la birou. Poate că ţie îţi plac modelele mai îndrăzneţe dar oare le vor percepe şi cei din jur la fel? Nu prea cred. Aşadar hai să vedem ce şi cum să alegi pentru a putea să ieşi în evidenţă şi să atragi numai complimente.

Modelul de manichiură cu siguranţă trebuie să fie unul feminin şi profesional. Acest lucru înseamnă să optaţi pentru culori care să nu fie stridente şi să încercaţi să alegeţi modele care să fie în concordanţă cu vestimentaţia. Nu este simplu să selectaţi modelele pentru o perioada îndelungată, mai ales dacă este vorba despre unghii cu gel.

Una dintre sugestiile noastre este sa mergeți pe culori specifice acestui sezon. Nici clasicul french nu este o opțiune pe care să o ignorați întrucât pentru manichiura  de la birou va fi numai perfect. În plus veți putea asorta cu mai multă ușurință ținuta, indiferent de culorile utilizate în vestimentație. Dacă optați pentru modele minimaliste atunci este bine să nu combinați mai multe culori în aceeași manichiură.

Toamna, așadar se anunță a fi una a modelelor grafice sau minimaliste dar și a culorilor metalice. În materie de idei putem spune că sunt extrem de multe dar sfatul nostru este acela să nu încercați să ieșiți din tiparele impuse de mediul existent la birou.

 

Manichiurile de sezon din ce în ce mai căutate

 

Combinațiile dintre negru și culori metalice precum argintiul sunt la mare căutare în acest sezon, așadar dacă alegeți o astfel de idee atunci cu siguranță va fi mult mai ușor să adaptați manichiura  de la birou la vestimentație și chiar la machiaj.

Cu siguranță în momentul în care veți merge la manichiuristă aceasta va ști deja care sunt aceste tendințe dar cum nici una dintre noi nu dorește să își asume riscuri este bine să vă alegeți din timp modelul. Astfel manichiurista va putea mai ușor să își facă o idee despre ceea ce vă doriți iar întregul proces va fi mult mai ușor de realizat.

Fiecare sezon aduce cu sine schimbări în materie de modă dar de fiecare dată trebuie utilizate numai acele elemente care să vi se potrivească dar să și fie ușor de adaptat la stilul pe care îl aveți.

(Visited 381 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107