Manânca peste si soia ca sa traiesti mult si bine

soiaSpune-mi ce mănânci, ca să-ti spun cât esti de sănătos! Este noua deviză a medicilor si pe bună dreptate. Din ce în ce mai multe studii demonstrează că alimentele sunt cauzele aparitiei unor boli destul de grave. Specialistii americani citati de site-ul webmd.com spun că există alimente capabile să sustină buna functionare a organismului si chiar să ne prelungească viata. Iată câteva alimente care au o mare influentă asupra longevitătii. Pestele contine taurină, un aminoacid cu efect hipotensor, hipocolesterolemiant si de reducere a frecventei cardiace, care este asociat cu scăderea mortalitătii, mai ales în cazul celor suferinzi de afectiuni cardiovasculare.

Soia scade tensiunea in doar 3-4 saptamani

Soia este un aliment care diminuează efectele negative ale proteinelor de origine animală. Împreună cu orezul, soia reduce, în decurs de doar trei-patru săptămâni, nivelurile tensiunii arteriale si ale colesterolului. Explicatia constă în faptul că germenii de soia conţin izoflavone, asemănătoare structural cu hormonii estrogeni.

soia

Spune-mi ce m?nânci, ca s?-ti spun cât esti de s?n?tos! Este noua deviz? a medicilor si pe bun? dreptate. Din ce în ce mai multe studii demonstreaz? c? alimentele sunt cauzele aparitiei unor boli destul de grave. Specialistii americani citati de site-ul webmd.com spun c? exist? alimente capabile s? sustin? buna functionare a organismului si chiar s? ne prelungeasc? viata. Iat? câteva alimente care au o mare influent? asupra longevit?tii. Pestele contine taurin?, un aminoacid cu efect hipotensor, hipocolesterolemiant si de reducere a frecventei cardiace, care este asociat cu sc?derea mortalit?tii, mai ales în cazul celor suferinzi de afectiuni cardiovasculare.

Soia scade tensiunea in doar 3-4 saptamani

Soia este un aliment care diminueaz? efectele negative ale proteinelor de origine animal?. Împreun? cu orezul, soia reduce, în decurs de doar trei-patru s?pt?mâni, nivelurile tensiunii arteriale si ale colesterolului. Explicatia const? în faptul c? germenii de soia con?in izoflavone, asem?n?toare structural cu hormonii estrogeni.

Acestia stimuleaz? producerea de oxid nitric, la nivelul celulelor, cu efect vasodilatator, ameliorând astfel circulatia sanguin?. Consumul de soia reduce, de asemenea, incidenta majorit?tii cancerelor, în special a celui de sân, la femei, si de prostat?, la b?rbati. Legumele si fructele con?in substan?e antioxidante, care reduc transformarea oxidului nitric în peroxinitrit si cresc durata de actiune a acestuia. În combinatie cu soia, legumele proaspete au un efect accentuat. Este esential s? consum?m fructe si legume proaspete, bogate în vitamine, care stimuleaz? imunitatea si previn aparitia cancerului. Strugurii contin în cantit?ti mari o substant? asem?n?toare izoflavonelor, care ne poate prelungi viata.

(Visited 35 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.