Make-UP

make-up, machiaj, machiaje de zi si de noapte

Fă-ți singură machiajul pentru petrecerea de Anul Nou!

  Revelionul se apropie cu pași repezi și trebuie să-ți faci rost de rochie, pantofi, poșetă-plic, programare la coafor, manichiură, pedichiură și programare la cosmetică pentru machiajul la care visează orice femeie.
  Fiind vorba de o seară lungă, machiajul obigatoriu trebuie să fie rezistent, realizat din cosmetice de calitate. Gândește-te că vei trece de la temperaturi ridicate la temperaturi scăzute atunci când vei ciocni un pahar de șampanie la ora 12.

Cele mai scumpe tratamente cosmetice

tratament1Atunci când este vorba de fumusețe starurile de la Hollywood sunt dispuse să facă orice. Uneori acel ”orice” poate să coste o avere. Tratamentul cosmetic numit „Placental”, folosit de vedete precum Eva Longoria sau Madonna, costă cteva sute de dolari. Tratamentul conține placentă umană colectată din unele maternități din Rusia.

Manichiura pentru unghii scurte

Manichiura pentru unghii scurte
Chiar dacã unghiile lungi de diferite forme au fost și vor rãmâne în topul preferințelor marii majoritãți a femeilor, nici unghiile scurte nu sunt de neglijat.

Masti pe baza de castravete

Una dintre cele mai frecvent utilizate măști faciale cu rezultate excepționale are la bază castravetele. Cîteva felii aplicate pe ochi, pe față pot face minuni, fără prea mult efort sau costuri.
Castravetele are proprietăți extraordinare, hidratante, hrănitoare și astringente. Castraveții sunt legume care conțin majoritatea vitaminelor de care ai nevoie ântr-o zi. Un singur castravete conține vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, acid folic, vitamina C, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu și zinc.minunile_castravetelui

Cum folosim folia de transfer

Industria produselor care au ca scop final înfrumuseţarea femeilor nu încetează să ne uimească.

O nouă “găselniţă” a creatorilor este folia de transfer.folie de transfer
Aceasta este un produs surprinzător care ajută în crearea unei manichiuri deosebite. Folosită mai mult pentru a da viaţă unor modele pline de culoare şi dinamism, folia de transfer este un produs accesibilşi relativ uşor de folosit. Însă, cel mai îmbucurător aspect al acesteiaeste reprezentat de multitudinea de nunaţe în care se găseşte.
Ce reprezintă folia de transfer?

Sfaturi pentru un ten frumos.

Problemele cu privire la îngrijirea tenului nu sunt un subiect de discuție inedit pentru nimeni.

Tipul nostru de alimentație zilnică și starea de sănătate a organismului se reflectă clar pe tenul și pielea noastră.creme ten frumos

În concluzie, pentru un ten perfect sănătos, acesta trebuie îngrijit atât din interior cât și din exterior.

Unghiile false si istoria lor

Profesorul si stomatologul Fred Slack din Philadelphia, s-a ranit intamplator la deget, afectandu-si grav placa unghiala.
Deoarece una dintre conditiile obligatorii ale activitatii stomatologice este igiena impecabila a mainilor si a unghiilor, dar si lipsa leziunilor pe suprafata pielii, trebuia gasita o solutie rapida pentru rezolvarea acestei probleme.

Forma unghiilor-trend toamna 2012 sau preferinte?

Forma unghiilor este unicã, la fel cum sunt si amprentele – unice pentru fiecare persoanã.
Într-adevãr pot exista unele asemãnãri între unghiile noastre si unghiile altor persoane, însã ele tot unice rãmân (forma, mãrimea, grosimea, bombãtura, toate aceste elemente diferãde la o persoanã la alta).

Unghii frumoase si sanatoase

Unul dintre cele mai reprezentative atribute ale feminitatii îl constituie manichiura si pedichiura – cu cât unghiile sunt mai frumoase, cu atât te vei simti mai frumoasa, încrezatoaresi chiar sexy!

Dar, pentru ca acest lucru sa fie posibil, nu este suficient sa foloses ti cele mai frumoase nuante de oja. Îngrijirea corespunzatoare a unghiilor este esentiala pentru a obtine un rezultat satisfacator.Unghii frumoase si sanatoase

Unghiile cresc 1 mm pe saptamâna, reînnoirea completa a unghiei durând 5 luni. O alimentat ie bazata pe oua, lapte, iaurt si legume ajuta la sanatatea unghiilor.
Acetona usca tesutul viu, de aceea folositi o solutie de îndepa rtat oja care nu contine acetona.
Daca, datorita împrejurarilor, mâinile intra des în contact cu apa, este recomandabil sa folosesti o crema care contine colagen. Unghiile galbene nu mai sunt o problema.

Tipuri de pedichiura

pedichiura French

    Vara impune purtarea unei încălţăminte care să lase piciorul să respire. Sandalele sunt cele mai potrivite în acest anotimp, dar aşa cum se ştie, ele lasă la vedere degetele şi talpa piciorului.

     Aşa că acestea trebuie să arate impecabil. În cele ce urmează vă prezentăm câteva tipuri de pedichiuri uzuale.

Măşti cosmetice home-made din legume şi fructe

masca home made

    Din cauza temperaturilor ridicate, în timpul verii, corpul uman pierde prin transpiraţie apa ajungând la deshidratare. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu tenul, de care trebuie să ne îngrijim în mod special.

      Partea bună este că în acest anotimp avem la îndemână o mulţime de legume şi fructe proaspete pe care le putem folosi pentru a ne hidrata tenul şi a-l face mai suplu. Măştile home-made sunt naturale şi aduc o mulţime de beneficii.

Parfumul potrivit pentru vară

parfum

     Odată cu venirea căldurii şi a temperaturilor ridicate, specialiştii în cosmetică ne sfătuiesc să folosim parfumuri special concepute pentru anotimpul cald.

     Dacă iarna sunt recomandate parfumurile mai dulci, cu note grele care induc senzaţia de căldură, pentru vară lucrurile stau exact pe dos. Explicaţia e simplă: pielea noastră se încălzeşte vara mai repede şi mai mult iar în combinaţie cu parfumuri grele şi dulci poate rezulta un miros greu, chiar supărător.

Mască de căpşuni – cura împotriva îmbătrânirii

strawbery face mask

  Căpşunile au mai multă vitamina C decât unele citrice cum ar fi grepfruit sau portocale. Din acest motiv trebuie să profităm la maxim de perioada când acestea sunt coapte, pentru a ne face din ele măşti benefice pentru ten.

 

  Cei ce vor urma acest sfat nu vor îmbătrâni degrabă şi nu vor suferi din cauza ridurilor. Asta deoarece în căpşuni se află mai multă vitamina C decât în multe alte fructe şi legume. După cum se ştie, această vitamină se luptă cel mai bine cu radicalii liberi şi astfel împiedică distrugerea colagenului. Colagenul menţine elasticitatea pielii!

Câteva modalităţi pentru a evita unghiile încarnate

  Durerea provocată de o unghie încarnată de la picior poate să ducă până la disperare o persoană. De obicei se întâmplă în cazul degetului mare de la picior- se încarnează de obicei când creşte sau este împinsă în ţesutul moale de lângă ea.
  În general oamenii ale căror unghii de la picior sunt pronunţat curbate sunt mai predispuşi să aibă astfel de probleme, dar oricine, poate fi afectat de o astfel de neplăcere.

  Rezultatul sunt degete roşii, dureroase şi sensibile la atingere. Iată cum puteţi să evitaţi unghiile încarnate şi să stopaţi durerea.