Machiajul la interviul pentru job

beautiful_facePrima impresie conteaza, mai ales in timpul unui interviu pentru un loc de munca. Machiajul este ca o extensie a personalitatii tale, iar un machiaj potrivit face parte din cheia succesului unui astfel de interviu. La interviu vei dori sa arati sigura pe tine si competenta, asa ca machiajul va trebui sa fie subtil si totusi sofisticat, natural dar elegant. Multe femei tinere gresesc cand merg la un interviu pentru un loc de munca ori prin faptul ca nu poarta deloc machiaj (crezand ca acest lucru le va face mai serioase) sau prea mult machiaj (crezand ca le va face sa arate mai sofisiticate). Idealul este undeva la mijloc.

Fond de ten si corector

Nu aplica prea mult fond de ten, nu incarca fata. Ideal ar fi sa ai un look cat mai natural si totusi lucrat. Aplica doar un strat subtire de fond de ten si putin corector pentru a masca petele rosii.

beautiful_face

beautiful_face

Prima impresie conteaza, mai ales in timpul unui interviu pentru un loc de munca. Machiajul este ca o extensie a personalitatii tale, iar un machiaj potrivit face parte din cheia succesului unui astfel de interviu. La interviu vei dori sa arati sigura pe tine si competenta, asa ca machiajul va trebui sa fie subtil si totusi sofisticat, natural dar elegant. Multe femei tinere gresesc cand merg la un interviu pentru un loc de munca ori prin faptul ca nu poarta deloc machiaj (crezand ca acest lucru le va face mai serioase) sau prea mult machiaj (crezand ca le va face sa arate mai sofisiticate). Idealul este undeva la mijloc.

Fond de ten si corector

Nu aplica prea mult fond de ten, nu incarca fata. Ideal ar fi sa ai un look cat mai natural si totusi lucrat. Aplica doar un strat subtire de fond de ten si putin corector pentru a masca petele rosii.

Ochii

Culorile sterse sunt cea mai buna alegere. Vrei ca intervievatorul sa fie atent la ceea ce spui si nu la un fard sclipicios intro culoare tipatoare. Eyelinerul trebuie sa fie estompat (machiajul “smokey eyes” nu este potrivit pentru un interviu).

Blush-ul

Opteaza pentru un blush intrun roz pal. Acesta ii va oferi tenului o luminozitate sanatoasa. Aplica usor pe marul obrajilor.

Buzele

Alege o culoare neutra pentru ruj (in acelasi ton sau cu putin mai inchisa decat nuanta naturala a buzelor tale). Rujul ar trebui sa fie mat. Nu aplica gloss. Incearca sa ajungi cu 10 minute inaintea inceperii interviului. Mai uita-te o data in oglinda si improspateaza-ti machiajul, daca trebuie.

(Visited 48 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107