Machiajul bronzant schimbă cu totul aspectul feței tale

       machiaj-bronzant Iată câteva ponturi oferite de specialiști, cu care poți începe să te perfecționezi în machiajul bronzant :
* Folosește pudră bronzantă în zona de sub pomeți pentru a-i defini și apoi un fard cu irizații pe vârful pomeților. Aceste două alegeri îți vor pronunța mai bine pomeții în forma generală a feței, la fel și sprâncenele pensate într-o formă bine arcuită, dar echilibrată ca proporții. Creionul de sprâncene te va ajuta mult aici, urmând să continui cu un machiaj de ochi fumuriu folosind nuanțele potrivite ochilor tăi și tuș lichid pentru a contura ochiul la final.

Machiajul bronzant

Machiajul bronzantIată câteva ponturi oferite de specialişti, cu care poţi începe să te perfecţionezi în machiajul bronzant
Foloseşte pudră bronzantă în zona de sub pomeţi pentru a-i defini şi apoi un fard cu irizaţii pe vârful pomeţilor.

Aceste două alegeri îţi vor pronunţa mai bine pomeţii în forma generală a feţei, la fel şi sprâncenele pensate într-o formă bine arcuită, dar echilibrată ca proporţii.

Creionul de sprâncene te va ajuta mult aici, urmând să continui cu un machiaj de ochi fumuriu folosind nuanţele potrivite ochilor tăi şi tuş lichid pentru a contura ochiul la final.

Machiajul bronzant

Fardurile sidefate aurii sunt ideale pentru orice tipologie de frumuseţe feminină, deoarece scot în evidenţă arcada şi colţul intern al ochiului.

După ce ai aplicat fardul de pleoape după bunul plac, poţi contura ochii cu un creion derma- tograf negru sau colorat în funcţie de momentul zilei şi cu 1-2 straturi de rimel negru sau de asemenea colorat, însă fără a încărca foarte mult genele.
Pune fardul de obraz roz deoparte pentru o perioadă. Anul acesta vorbim despre un bronz cu strălucire naturală şi obraji seducători.

Ia o pensulă mare pentru fard bronzant şi foloseşte-o pentru a aplica o nuanţă mai închisă fard bronzant pe partea superioară a obrajilor. Nuanţa mai deschisă a acestuia este perfectă pentru a fi aplicată pe frunte şi nas pentru a estompa luciul pielii.
Încearcă să mergi pe nuanţele pământii, creând jocuri de lumini şi umbre.

Pudreazţ-şi pomeţii cu maro închis în partea maxilarului, iar pentru partea proeminentă foloseşte auriu din belşug. Pentru luciul de buze, încearcă o nuanţă cât mai deschisă, de preferat bej, însă care să fie puternic strălucitoare.
Pudra irizantă, pe lângă faptul că reuşeşte să confere un aspect unic, este ideală pentru orice ten.

Dacă tenul tău este deja bronzat, este indicat să foloseşti blush-ul bronzant sub formă de stick, gelurile sau fardurile cremoase. ţine cont de nuanţa tenului, dacă ai tenul deschis, optează pentru nuanţe cu cel mult două numere mai închise decât nuanţa ta.

Machiajul bronzant – Nuanţele bronzante intense sunt ideale pentru tenul măsliniu.

(Visited 304 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107