LifeStyle

lifestyle,mod de viata, moda, traieste sanatos

Blake Lively si moda

Blake Lively vorbește despre pasiunile ei pentru modă, gătit și tîrgurile de vechituri :i-a cîștigat publicul cu aparițiile pe micile și marile ecrane – de-a lungul a șase sezoane în “Gossip Girl Intrigi la New York” și în producțiile“Patru prietene și o pereche de blugi”, “The Town/ Orașul” sau “Savages/ Brutele”, iar alegerile ei vestimentare i-au adus multe laude și apariții în topurile celor mai bine îmbrăcate vedete

Eșec la interviul de angajare

Nu lăsa să te doboare un eșec după un interviu de angajare

Lupta pentru un post într- o companie poate fi mare.
Asta pentru cã mai multe persoane își doresc un job fiind doar un singur loc disponibil.

Povești și basme citite copilului nostru

Se zice, cã “În fiecare poveste existã un sâmbure de adevãr.” Dacã aceastã sesizare popularã e adevãratã, suntem și mai motivați sã citim copilului nostru poveti și basme.
Poveștile și basmele dezvoltã capacitãțile intelectuale ale copilului nostru și îi vor crea o lume interioarã bogatã.citire povesti
Basmele populare De ce e mai important sã citim copilului nostru basme și povești populare, în loc sã îl lãsãm sã se uite la desene animate agresive?

Randament la locul de munca

Sunt unele aspecte care te împiedică să-ți îndeplinești toate sarcinile la locul de muncă, te fac să fii mai puțin productiv, sau nu te lasă să-ți faci treaba așa cum trebuie.
În primul rând creează-ți o listă cu toate sarcinile pe care le ai de făcut într-o zi.

Balcon de vis

Cei mai mulți dintre noi locuim într-un apartament de bloc. Deși ne-am dori să stăm la casă să avem grădină și terasă acest lucru nu este posibil și deoarece cea mai ‘afară“ zonă din casă este balconul trebuie să-l transformă m pentru a ne simți cât mai confortabil.

C.V. perfect- Câteva secrete

Ar putea fi numită o greșeală faptul că multe persoane aleg să depună un CV clasic, prin care majoritatea nu ajung să se diferențieze față de restul “turmei”. Mai mult, prin el nu reușesc să transmită angajatorului ce caută de la viitorul job. Sunt câteva secretecare te vor ajuta să redactezi un CV perfect.

Diane Lane bucurii în lucrurile simple

Când s-a apucat, recent, să pună pe hârtie lucrurile pe care mai dorește să le facă, actrița în vârstă de 48 de ani a rămas surprinsă de ea însăși. “Am umplut patru pagini scrise de mână, fără spații libere !” Printre dorințe se numără construirea unei căsuțe în copac, să vadă desenele uriașe de pe pământ din Peru, să stea singură în mâini mai mult de o secundă și să-i scrie o scrisoare în calitate de fană cântăreței Aretha Franklin. “Trebuie să mă apuc de lucrurile de pe această listă cât mai repede cu putință”, spune Diane râzând.

Scapa de stres la locul de munca

Oricare job te poate umple de o serie de efecte nu tocmai benefice pentru corpul tău.
Ne referim aici atât la cele fizice cât și la cele psihice. Fiecare angajat ar trebui să-și facă munca mai relaxantă, asta, urmând o serie de exerciții, sau am putea să le spunem trucuri.