Lenjerie hot pentru vremea friguroasă

    Frigul dă năvală peste noi și ieșitul din casă devine o adevărată aventură, când vine momentul să ne alegem hainele potrivite pentru a face față temperaturilor scăzute. Dacă vrem să evităm să ne înfofolim cu tot felul de haine de lână, sau îmblănite, care mai sunt și incomode, trebuie să învățăm să privim lenjeria intimă dintr-o altă perspectivă.

 

 

 

Lenjerie hot

Lenjerie hot pentru vremea friguroasă 

Frigul dă năvală peste noi şi ieşitul din casă devine o adevărată aventură, când vine momentul să ne alegem hainele potrivite pentru a face faţă temperaturilor scăzute.

Dacă vrem să evităm să ne înfofolim cu tot felul de haine de lână, sau îmblănite, care mai sunt şi incomode, trebuie să învăţăm să privim lenjeria intimă dintr-o altă perspectivă.

 

 

 

 

Animal-print, mătase see-trough şi flori de toamnă – Lenjerie hot

Pe timp de iarnă, multe femei optează pentru clasicul body, pentru a-şi proteja spatele de frig. La prima vedere, ideea îţi poate părea respingătoare, dar dacă “specialiştii” în domeniu spun că frunzele arămii, florile de toamnă, sau animal-printul decorează de minune aceste piese vestimentare, parcă îşi mai schimbi atitudinea şi vei vedea ca această lenjerie hot chiar este şi comodă.

De asemenea, gândeşte-te cât de şic este o mătase see-trough, în nuanţe de griuri ceţoase, sau cât de bine dă clasicul contrast dintre alb şi negru, în combinaţii bine gândite.

Se pare că pentru acest sezon rece, în materie de lenjerie intimă colecţiile au fost inspirate tocmai din aceste contraste alb-negru, bejprint, dantelă-lână. De asemenea, materialele senzuale în culori reci s-au alătural textilelor în nuanţe calde, ceea ce le face irezistibile.

Nu doar că îţi vor ţine de cald, ci te vor face să te simţi feminină şi sexy în orice ţinută, fie ea sport, fie de ocazie.

Nu e de ignorat nici clasicul set format din maiou şi boxeri – Lenjerie hot

Dacă în garderoba ta nu ai o asemenea lenjerie hot intimă perfectă pentru a te proteja de frigul de afară, dar în acelaşi timp menită să te facă să te simţi senzuală, nu este nicio problemă. La fel de utilă este şi varianta clasicului set format din maiou şi boxeri. De regulă, se potriveşte unei ţinute de zi, şi este foarte practică.

(Visited 141 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107