Lenjeria modeletoare. Propunerea caselor de moda

Mode City Paris 2013, eveniment desfășurat în capitala Franței, a fost dedicat lenjeriei intime și costumelor de baie. Mai mulți producători de lenjerie intimă și-au prezentat ultimele colecții, cât se poate de trendy și de sexy.
În acest sezon sunt la modă piesele forte sexy din dantelă, dar și cele mai comode și sobre. Majoritatea creatorilor au prezentat colecții cu linii lejere, comode și simple.

lenjeria modelatoare

Lenjeria modeletoare – Propunerea caselor de moda

Mode City Paris, eveniment desfășurat în capitala Franței, a fost dedicat lenjeriei intime și costumelor de baie. Mai mulți producători de lenjerie intimă și-au prezentat ultimele colecții, cât se poate de trendy și de sexy.
În acest sezon sunt la modă piesele forte sexy din dantelă, dar și cele mai comode și sobre.

Majoritatea creatorilor au prezentat colecții cu linii lejere, comode și simple.
Designerii au mizat foarte mult pe sutiene de tip „balconette” sau cu push-up și pe boxeri, din dantelă sau alte materiale vaporoase. O casă de modă a prezentat lenjerie intimă mizând foarte mult pe slipul cu talie înaltă, de inspirație retro. Aceștia „aranjează” liniile corpului foarte bine și subțiază talia, dacă sunt bine aleși. În ceea ce privește culorile, designerii au ales pasteluri foarte feminine, nude și mult negru.
Materialele cele mai folosite sunt mătasea, voalul și dantela, materiale deosebit de delicate, romantice, seducătoare și feminine.

lenjerie hot


Lenjeria modelatoare La modă  este și lenjeria modelatoare. Chiar dacă acest articol vestimentar și-a pierdut din importanță aproximativ acum 60 de ani, această piesă revine în forță, într-o versiune mai confortabilă și mult mai sexy.

Edy Figini, directorul de marketing al unei companii producătoare este de părere că lenjeria modelatoare va deveni indispensabilă pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos.
Slipul cu talie înaltă, body-urile, furourile, toate modelatoare, sunt omniprezente în colecțiile prezentate la Mode City Paris 2013.
De menționat este că obiectivele designerilor au fost acelea de a aplatiza stomacul, subțierea coapselor, a șoldurilor și întărirea feselor.

Lenjeria modelatoare a reapărut pe piață cu aproximativ 3 ani în urmă și se bucură de mult succes, având în vedere că multe femei își doresc să-și modeleze rotunjimile.
„Este cu adevărat o tendință de fond și care va dura”, consideră Stella Cadante – creatoare de modă și director artistic pentru mai multe mărci de lenjerie.

(Visited 178 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107