Lacurile magnetice. Noul trend pentru unghii

Specialistii nostri va prezinta o noua tendinta în ascensiune în domeniul manichiurii.

ungii false

Specialistii nostri va prezinta o noua tendinta în ascensiune în domeniul manichiurii.

Este vorba despre lacul de unghii magnetic.lacurile magnetice


Acest lac sau oja magnetica ofera un design unic si optiuni noi pentru creativitate, care înainte nu puteau fi realizate. Lacul magnetic contine pulbere sau particule de fier care, expuse unui magnet, le afecteaza, obtinându- se forme negre în functie de modelul dorit (linii drepte, linii ondulate, zig-zag, stele, spirale, etc).
Posibilitatile modelelor sunt nelimitate. Atunci când este aplicat pe unghie, lacul pare destul de obisnuit, dar magia se întâmpla atunci când veti tine magnetul atasat de cap, peste unghie, 10-20 de secunde. Pentru a nu exista nicio confuzie sau neclaritate în aplicarea acestor lacuri, în continuare vom încerca sa prezentam cât mai clar modul de aplicare.

 

PASUL 1

Achizitionati un lac de unghii magnetic (Lac magnetic COLOR CLUB – 35 lei). Este un lac mai scump decât un lac de unghii normal deoarece este o formula unica si foarte diferita de lacul de unghii tipic.

În prezent exista multe branduri care dezvolta si care au introdus deja în product ie propriile linii de lacuri magnetice, datorita succesului înregistrat si interesului existent pe piata. Fiind o tehnica relativ la început, nu exista o paleta foarte diversificata de culori, fiind într-o permanenta dezvoltare, în schimb tipurile de magnet i si modelele care le însotesc sunt foarte diversificate, unele branduri ofera magnetul împreuna cu oja magnetica, în timp ce alte companii le ofera separat, la un pret diferit.

PASUL 2
Aplicati un strat de baza, oja/lac transparent sau base coat pe unghii.
Desi nu este în totalitate necesar, stratul de baza protejeaza si întareste unghiile, ajutând lacul magnetic sa ramâna mai mult timp pe unghii fara sa fie afectat de muncile zilnice.

PASUL 3
Se aplica cât mai atent un strat de lac de unghii magnetic, fara a se utiliza însa magnetul. Acest strat subtire se lasa aproximativ un minut sa se usuce. Acest prim strat de lac magnetic permite o oarecare marja de eroare în aplicarea celui de-al doilea strat.

PASUL 4
Alege un magnet (în cazul lacurilor magnetice Color Club, acest magnet este configurat pentru a efectua linii în zig-zag).

Acesta este pozitionat pe capac, putând fi aplicat usor pe deget, oferind o siguranta mai mare când se expune lacului de pe unghie, permitându-va sa pastrati magnetul în echilibru 10-20 de secunde cât este expus lacului.
Daca sunteti aventuroase, puteti folosi orice tip de magnet pe care îl aveti în casa, sa vedeti ce modele puteti obtine. Mentionam însa ca modelele controlate sunt obisnuite doar prin folosirea magnetilor speciali configurati pe anumite modele, care pot fi cumparati împreuna cu oja sau separat.

PASUL 5
Aplicati al doilea strat de lac magnetic, care de data asta va fi mai gros decât primul.

PASUL 6
Înainte de a se usca, utilizati magnetul din dotare. În functie de magnetul pe care îl utilizam, obtinem forme diferite. Este important sa pastram cât mai fix magnetul deasupra unghiei cu oja, la o distanta de 3- 5 mm. Aveti grija sa nu atingeti cu magnetul suprafata unghiei cu lac aplicat. Pastram magnetul în jur de 20 secunde nemiscat deasupra unghiilor, pâna când sunt atrase particulele sau pudra de fier din oja, obtinându- se astfel modelul configurat.

PASUL 7
Asteptati câteva minute pâna lacul de pe unghii este uscat complet, apoi se aplica un strat de top coat sau lac de finisare (oja transparenta) pentru a proteja manichiura, pentru un finish stralucitor si pentru o manichiura mai durabila.

SFATURI; Daca folositi tipuri de magneti cu modele configurate diferit sau alte obiecte magnetice din casa puteti obtine directii diferite ale modelelor sau se creeaza tot felul de modele ciudate.
Nu încercati sa aplicati un al doilea strat de lac o data ce ati folosit magnetul. Cel mai probabil, unghiile se vor transforma într-o pata mare de cerneala neagra, fiind nevoite sa o luati de la început.

(Visited 322 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107