La cina cu crudităţi

  Într-un timp destul de scurt scoatem garderoba de vară, cu bluziţe, fustiţe şi fel de fel de rochiţe.

  Vrem să ne vină perfect şi tocmai din acest motiv a sosit clipa să ne urcăm pe cântar şi să vedem ce e de făcut mai departe.
  Dacă acul cântarului urcă şi urcă până mult prea sus, mergem la etapa cu dieta.

 

Într-un timp destul de scurt scoatem garderoba de var?, cu bluzi?e, fusti?e ?i fel de fel de rochi?e.

  Vrem s? ne vin? perfect ?i tocmai din acest motiv a sosit clipa s? ne urc?m pe cântar ?i s? vedem ce e de f?cut mai departe.
  Dac? acul cântarului urc? ?i urc? pân? mult prea sus, mergem la etapa cu dieta.

  Trebuie s? sc?p?m de kilogramele în plus pentru c? e foarte clar c? nu ne putem expune burta plin? de col?cei.
  Legumele de sezon sunt vedetele lunii aprilie, a?a c? treci la cump?r?turi. Alearg? de colo colo prin pie?e, printre tarabe ?i umple plasele cu salat?, ceap? verde, ridichi, spanac, ?tevie.
  Masa de sear? trebuie s? fie una crud?. Adic? alege s? consumi ro?ii, castrave?i sau varz?, toate proaspete sub form? de salat?. La prânz mergi pe mâna spanacului, delicios ?i cu pu?ine calorii.
  Gust?rile vor fi neap?rat fructe, mere, pere, o banan? sau grapefruit, un aliat împotriva depunerii de gr?sime.

(Visited 35 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.