Jennifer Lopez despre încrederea în sine și secretele ei de frumusețe

    jennifer lopez Revista „Forbes” a plasat-o în fruntea clasamentului celor mai bogate vedete latino- americane de la Hollywood.

Nu numai că primește onorarii uriașe pentru rolurile pe care le interpretează, a vîndut peste 50 de milioane de albume, dar știe foarte bine să negocieze o afacere. Dacă își va asocia numele cu un produs, spectacol, emisiune, cîntec sau o cauză, acel proiect va avea succes, ea implicîndu-se întoate aspectele. Iar al optulea album intitulat „Love It”, tocmai a apărut pe piață.

jennifer lopez

În toamna anului trecut, a făcut ceva ce a surprins multă lume. Vedeta a  cărei garderobă valorează probabil mai mult decît PIB-ul mai multor țări slab dezvoltate și a cărei gemeni sunt deja imaginea unei campanii publicitare Gucci, a semnat un contract pentru două linii vestimentare- una pentru femei și alta pentru bărbați (în care se va implica soțul ei, Marc Anthony)- cu compania americană Kohl’s. Articolele vestimentare vor apărea pe piață în toamna lui 2011.
Dar cea mai mare realizare a ei sunt cei doi copii, Max și Emme, în vârstă de 3 ani. Familia ei a învățat-o că frumusețea vine din interior. „Simt că sunt o persoană mai bună. Simt că am crescut și am evoluat, iar acum am mai multe de oferit.” Iar acest lucru se vede. La 41 de ani, arătînd ca o femeie de douăzeci și ceva de ani, Jennifer a acordat un interviu revistei americane „People” (publicație care a ales-o cea mai frumoasă femeie din lume în 2011), în care a vorbit despre secretele ei de frumusețe.
Reporter-Te simți mai bine acum decît la 20 de ani? jennifer-si-copii


Jennifer Lopez- Da. Mă simt mai bine, mai deșteaptă. Acum mă simt bine în pielea mea și mă bucur să pot împărtăși asta cu toată lumea.
R- Arăți senzațional. Cui îi datorezi acest lucru?
J.L- Cred că este dragostea de care am parte. Mă simt norocoasă să fiu o persoană atrăgătoare, dar am știut întotdeauna că frumusețea adevărată vine din inimă.
R- Această frumusețe interioară iese la suprafață în emisiunea „American Idol” , din juriul căreia faci parte. Cum te simți acum când oamenii au ocazia să vadă cum ești cu adevărat?
J.L-  Este prima dată cînd mă implic într-un proiect în care publicul are posibilitatea să mă vadă pe mine așa cum sunt în realitate. Am simțit că deja mă cunoșteau. Dar n-aveau de unde să știe că sunt o persoană amabilă și drăguță.
R- Ce complimente primești din partea bărbaților?
J.L- Bărbații nu-mi fac complimente, le e frică de Marc!
R- Dar femeile?
J.L – De obicei îmi spun că pielea mea arată uimitor.
R-  Cum îți îngrijești tenul?
J.L-  Folosesc un săpun neutru făcut de un medic dermatolog, Brian P. Mekelburg, numit Dermatopics. Îl folosesc de 15 ani.și niciodată nu uit de loțiunea hidratantă cu SPF, în fiecare zi.
R- Ai învățat niște secrete de frumusețe pentru perioadele în care ești obosită și ai ochii umflați?
J.L- Cred că cel mai bun lucru pentru piele și mai ales pentru față este somnul. Și mai folosesc măști hidratante. Arată ca niște bandaje, dar sunt înnebunită după ele.
R-  Ieși vreodată din casă fără machiaj?
J.L-  Dacă merg la cumpărături, îmi pun o pălărie și ochelari de soare. Dar dacă merg  la cină, mă machiez eu singură.
R-  Părul tău este la origine cîrlionțat sau drept?
J.L-  Părul meu este ondulat, dar îl întind de mulți ani.
R- Ai și tu probleme cu firele cărunte?
J.L-  Deja la 23 de ani aveam fire cărunte. Așa că trebuie să-mi vopsesc rădăcinile la distanță de cîteva săptămîni. Dar sunt tentată ca într- o zi să nu mă mai vopsesc. Ar fi grozav!  Poate că odată vom pleca undeva departe vreo 2 luni și așa voi putea
vedea cum arăt.
R- Care parte a corpului tău este preferata ta?
J.L-  Abdomenul. A fost greu să revin la forma inițială după ce am născut,înainte nu aveam probleme cu el – abdomenul meu era plat și tonifiat.
R- Care parte a corpului îți creează probleme?
J.L-  Picioarele. Trebuie întotdeauna să muncesc înplus pentru coapsele mele.
R-  Cum e să înaintezi în vârstă la Hollywood?
J.L- Cred că atît eu, cît și Jennifer Aniston, Halle Berry sau Julia Roberts am reușit să redefinim ce înseamnă să fii o femeie trecută de 40 de ani, dar încă sexy și foarte importantă. Iar oamenii încep să recunoască frumusețea acestei vârste.
R- Care e cel mai important lucru când vine vorba de a te simți și a arăta mai tînără?
J.L- Să fii pozitiv, să-ți menții energia și să știi că mai ai multe de învățat.Întodeauna există ceva nou de făcut sau ceva ce trebuie să duci la bun sfârșit. Iar faptul că cei doi copii ai mei sunt așa de mici, iar viața lor deabia acum începe, mă face să gîndesc că acesta este doar începutul a ceva minunat!

j -o-2011Regimul ei alimentar
Jennifer nu este persoana care să numere caloriile. ” Nu mănânc niciodată prea mult, mânânc doar câte puțin din toate.” De cîteva ori pe an, are obiceiul să țină un regim de detoxifiere de 5 zile, cînd vrea să arate bine pentru o ocazie specială.
Micul dejun- „Cereale cu multe fibre. Beau puțină cafea decofeinizată pentru că nu-mi place cafeina. Și îmi place apa plată Penta.”
Prînz- ” Orice, de la sandviș cu grătar de curcan și brînză, la salată cu piept de pui.”
Gustare- ” Nu prea mă dau în vânt după gustări.”
Cina- ” Mult orez și fasole, carne și salate de legume. Și Marc este din Puerto Rico. Așa am fost crescuți. Încercăm să păstrăm tradițiile.”

Programul de fitness

Jennifer este disciplinată și muncește acasă cu un antrenor fitness personal după   metoda Tracy Anderson (fosta antrenoare a Madonnei și a lui Gwyneth Paltrow) o combinație de exerciții pentru brațe, picioare, abdomen și dans de patru ori pe săptămînă timp de 1 oră sau 1 oră și jumătate în fiecare zi.
Cînd este pe drumuri, își duce cu ea DVD-ul lui Tracy Anderson și lucrează  în fața televizorului. ” Cu greutăți de 1 kilogram, nimic complicat, doar dans aerobic.”  Secretul e să nu pierzi nicio ședință. „Gemenii merg la culcare pe la 8-30, așa că mă pot apuca atunci de exercițiile mele. Dacă  sunt obosită, Marc îmi spune să merg să mă antrenez. Iar eu îl întreb dacă crede că nu arăt bine. Dar el îmi reamintește că mă simt întot-deauna mai fericită după un antrenament aerobic. În plus, biroul lui e aproape de sală așa că se bucură să știe că sunt prin apropiere.”

(Visited 117 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107