Jacheta de biker – piesa vestimentara nonconformista

jacheta de biker

Jacheta de biker – o piesă vestimentară nonconformistă combinată cu materiale diafane

Dacă este să ne referim la istoria modei și la cum s-a prezentat de-a lungul timpului putem spune că a trecut printr-o diversitate extremă: de la cele mai nonconformiste piese vestimentare până la cele mai cuminți.

Dar noi ne vom opri la o piesă vestimentară ce a scris istorie și nu numai în materie de modă ci și prin imaginea care a creat-o unor persoane importante ce au fost consacrate în special în sfera muzicii rock. Această piesă vestimentară nu este altceva decât jacheta de biker.

 

Cum să porți jacheta de biker?

 

Jacheta de biker, chiar dacă la început a fost asociată imaginii rebelului neînțeles și în continuă luptă cu societatea, astăzi a revenit în trenduri și a devenit piesa vestimentară cheie pentru orice ieșire în oraș sau pentru orice altă ocazie.

Totuși pentru a nu păra ca și când ți-ai fi lăsat motocicleta într-o parcare apropiată este necesar să ții cont de câtega reguli pentru a o purta.

Pentru un look actual și foarte cool nu trebuie decât să o asortezi cu cea mai delicată rochie din voal. Sarah Jessica Parker sau Jessica Biel sunt două vedete care poartă jacheta de biker chiar și la evenimente mondene și trebuie să recunoaștem că le prinde tare bine acest stil vestimentar.

Contrastul puternic dintre dur si diafan se vor putea observa foarte bine dacă purtați o rochie de seară din materiale extrem de fine. Chiar și asortată cu o fustă lungă veți obține un look de efect fără să pară că v-ați străduit prea mult.

De asemenea, această jachetă de biker poate să fie asortată cu un tricou și jeanși pentru a putea avea un look urban de zi și veți obține o ținută cu care nu veți da greș. Dacă vreți să adăugați și mai mult nonconformism ținutei puteți opta pentru boyfriend jeans așa cum a procedat și Miley Cyrus sau să asortați întreaga ținută cu o pereche de balerini comozi.

Pentru cele care preferați ținutele rock chic, această jachetă de biker este numai potrivită pentru a pune în valoare aceste preferințe. La o astfel de ținută nu uitați să puneți pe listă accesoriile cu ținte pentru un look de efect.

 

Chiar și vedetele au cel puțin una în garderoba lor. De ce nu ai avea și tu măcar una?

 

Vedetele apelează la această piesă vestimentară ori de câte ori au ocazia și îți recomandăm să faci și tu la fel. O astfel de jachetă de biker se va integra perfect în garderoba ta și vei reuși cu siguranță să ieși din tipare cu o astfel de ținută.

Idei de abordare al acestui stil vestimentar ar fi multe dar acestea sunt cele care în acest sezon au cucerit publicul larg devorator de modă. Chiar și pe podiumuri designerii adoptă des look-uri care sunt completate de o jachetă de biker.

O piesă vestimentară ca aceasta care a scris istorie de-a lungul anilor nu trebuie să lipsească nici în acest sezon din garderoba ta și nici să ratați ocazia de a o purta ori de câte ori vă simțiți de parcă ați dori să schimbați ceva cel puțin la nivel de stil vestimentar.

(Visited 241 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

One thought on “%1$s”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107