Injecţia cu colagen care măreşte punctul G

cuplu_sexyMedicii americani promovează o injecţie cu colagen, în valoare de 800 de lire sterline (aproximativ 1.000 de euro), care ar avea capacitatea de a mări plăcerea sexuală prin dilatarea punctului G, informează dailymail.co.uk.

Potrivit sursei citate, noul tratament, numit G Shot, constă într-o injecţie cu colagen administrată sub anestezie locală. Tratamentul se poate administra în maxim 30 de minute şi nu necesită spitalizare.

Tratamentul dilatează şi sensibilizează temporar zonă erogenă situată în ţesutul dintre uretră şi vagin, având ca scop facilitarea descoperirii punctului G, sau „punctul lui Gräfenberg„, după numele sexologului german Ernest Gräfenberg, care a studiat conceptul pentru prima dată, în urmă cu 50 de ani.

punctul G

cuplu_sexy

Punctul G – Medicii americani promovează o injecţie cu colagen, în valoare de 800 de lire sterline (aproximativ 1.000 de euro), care ar avea capacitatea de a mări plăcerea sexuală prin dilatarea punctului G, informează dailymail.co.uk.

Potrivit sursei citate, noul tratament, numit G Shot, constă într-o injecşie cu colagen administrată sub anestezie locală.

Tratamentul se poate administra în maxim 30 de minute şi nu necesită spitalizare.

Tratamentul dilatează şi sensibilizează temporar zona erogenă situată în ţesutul dintre uretr şi vagin, având ca scop facilitarea descoperirii punctului G, sau „punctul lui Gräfenberg„, după numele sexologului german Ernest Gräfenberg, care a studiat conceptul pentru prima dat?, în urmă cu 50 de ani.

 

 

Profesorul Phanuel Dartey, care are o clinică la Londra, a spus c? tratamentul numără din ce în ce mai multe adepte. Medicul a adăugat că efectele injecţiei, printre care se numără şi sporirea plăcerii sexuale, durează până la patru luni.

Acesta avertizează, totuşi, că injecţia cu colagen nu este un tratament destinat a rezolva tulburările sexuale de care suferă unele femei.

Potrivit unui studiu recent realizat de cercetători italieni, nu toate femeile posedă punctul G şi doar cele care îl au se pot bucura şi de orgasme vaginale.

Totuşi, numeroşi cercetători se îndoiesc de această concluzie. Unii cercetători cred că „punctul G” există şi la femeile care nu au orgasme vaginale, alţii spun că misterioasa zonă este un mit.

(Visited 56 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107