Inhibă natural apetitul culinar!
Când urmăm o dietă ne-am dori să avem la dispoziție cât mai multe informații legate de alimentele care inhibă într-un mod natural apetitul culinar adăugându-le în mâncarea pe
care o consumăm.
Specialiștii s-au gândit și la această problemă și iată că o listă cu alimentele care au aceste proprietăți a fost în tocmită. Sunt o serie de alimente care reduc pofta de mâncare, contribuind astfel la scăderea în greutate.

care o consum?m.
Speciali?tii s-au gândit ?i la aceast? problem? ?i iat? c? o list? cu alimentele care au aceste propriet??i a fost în tocmit?. Sunt o serie de alimente care reduc pofta de mâncare, contribuind astfel la sc?derea în greutate.
Merele ?i semnalele lor
A?a cum probabil ?tia?i deja pân? acum, de regul? toate fructele ?i legumele consumate în stare proasp?t? sunt s??ioase. Din ce cauz? e a?a? Explica?ia este aceea c? ele con?in mult? ap? ?i fibre, ori toate aceste elemente dau senza?ia de stomac plin. Cele mai indicate la diet? sunt merele, care odat? consumate produc un hormon ce transmite creierului semnalul c? suntem s?tui. Indica?i a fi consuma?i la diet? sunt ?i ardeii iu?i de culoare ro?ie. Ace?tia con?in o substan?? numit? capsaicin?, care e responsabil? cu senza?ia de fierbin?eal? ?i reduce foamea.
Ceaiul verde stimuleaz? arderea caloriilor
Ca stimulator al arderii caloriilor este ceaiul verde, iar persoanele care consum? de la trei c?ni de ceai verde în sus pe zi accelereaz? cu aproape 40 de procente ritmul în care corpul consum? energia celular? ?i cre?te ritmul de ardere a gr?similor.
Trecem mai departe la ou?, dintre toate alimentele acestea con?inând proteine de cea mai bun? calitate. La eliminarea depozitelor de gr?sime stocate de organism un rol deosebit le revine l?mâilor.