Incearcă si tu coafuri inspirate din safari

  Vara aceasta, saloanele franţuzeşti de coafură sunt cele care dau tonul în domeniu.
  Inspirate din safari, noile colecţii de coafuri au în centru spiritul explorator al femeii, sunt animate de aventură şi inedit.
  Spaţiile sahariene şi-au pus adânc amprenta, iar culorile sunt inspirate din tonurile solare ale sălbăticiei şi deşertului.

  Vara aceasta, saloanele frantuzesti de coafura sunt cele care dau tonul în domeniu.
Inspirate din safari, noile colectii de coafuri au în centru spiritul explorator al femeii, sunt animate de aventura si inedit.
Spatiile sahariene si-au pus adânc amprenta, iar culorile sunt inspirate din tonurile solare ale salbaticiei si desertului.

 

Trasaturile principale ale acestui gen de styling sunt în primul rând eleganta, rafinamentul, delicatetea si naturaletea nuantelor.
Pentru sezonul prima- vara/vara, stilistii propun tonuri precum blondul californian, inspirat de luminile de?ertului, brun nomad ori cu unduiri de blond. Sunt culori naturale, luminoase, care se potrivesc oricarei lungimi de par.

Buclele creeaza un volum amplu

În ceea ce priveste modul în care îsi porti parul, pentru vara aceasta îsi sunt recomandate buclele cât mai naturale, pe care le poti obtine usor chiar la tine acasa cu uscatorul de par si peria circulara.
Astfel, fiecare suvita de par ondulata va da volum, amploaresi densitate coafurii tale. Trebuie sa fii atenta la partea frontal-laterala, deoarece acolo se va concentra volumul suprem. Coafura aceasta se potriveste oricarei nuante pe care o vei alege din cele propuse de stilistii francezi, deoarece este extrem de feminina si delicata.
Tot cu ajutorul uscatorului de par poti obtine un look inedit: coafura pieptanata lateral. Poate fi purtata în special de femeile cu un par cu o lungime pâna la umeri.

Poarta coafuri asimetrice, aranjându-ti parul lateral

O parte laterala a capului va fi dezvelita, tot parul orientându-se în partea opusa. Ai grija sa ondulezi putin vârfurile care trebuie sa vina în prelungirea lungimii generale a parului.
În cazul în care esti detinatoarea unui par lung, îsi va fi greu sa-l coafezi astfel.

(Visited 81 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

0 thoughts on “Incearcă si tu coafuri inspirate din safari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107