Incearca si tu balsamul tratament pentru gene

frumuseteLa fel cum iti ingrijesti parul si folosesti balsamuri si tratamente pentru a-l mentine sanatos, tot aaa ar trebui sa folosesti produse-tratament si pentru gene. Mai ales ca din cauza folosirii cosmeticelor genele noastre se usuca, devin fragile si cad. Pentru a avea gene bogate si dese, nu doar rimelul este de ajutor, ci si balsamul tratament de gene. Acesta poate fi aplicat si pe sprancene sau pe genele inferioare, daca vrei ca si firele din aceasta zona sa devina mai lungi, groase sau puternice. Aceste balsamuri sunt asemanatoare eyeliner-elor lichide si se aplica in urma curatarii zonei si uscarii ei. Se pune un strat subtire de balsam la baza genelor, o data pe zi, inainte de culcare.

Asigura-te ca balsamul s-a uscat inainte de a adormi. Astfel de produse trebuie aplicate pe o perioada mai lunga, pana apar rezultate.

frumusete

frumusete

La fel cum iti ingrijesti parul si folosesti balsamuri si tratamente pentru a-l mentine sanatos, tot aaa ar trebui sa folosesti produse-tratament si pentru gene. Mai ales ca din cauza folosirii cosmeticelor genele noastre se usuca, devin fragile si cad. Pentru a avea gene bogate si dese, nu doar rimelul este de ajutor, ci si balsamul tratament de gene. Acesta poate fi aplicat si pe sprancene sau pe genele inferioare, daca vrei ca si firele din aceasta zona sa devina mai lungi, groase sau puternice. Aceste balsamuri sunt asemanatoare eyeliner-elor lichide si se aplica in urma curatarii zonei si uscarii ei. Se pune un strat subtire de balsam la baza genelor, o data pe zi, inainte de culcare.

Asigura-te ca balsamul s-a uscat inainte de a adormi. Astfel de produse trebuie aplicate pe o perioada mai lunga, pana apar rezultate.

Producatorii promit rezultate dupa primele 3 saptamani, iar dupa 8 saptamani genele vor parea ca au extensii. Orice balsam ai cumpara, citeste cu atentie instructiunile de folosire si verifica daca au fost testate oftalmologic, daca tii la sanatatea ochilor tai. Pentru ca zona ochilor este una foarte sensibila, cauta produse de foarte buna calitate.

(Visited 84 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107