Idei pentru amenajari interioare

Idei simple și necostisitoare pentru amenajări interioare

,,Less is more!” spune o vorbă americană. Și chiar așa și e. Nu trebuie să încarci stilul de amenajări interioare cu prea multe elemente decorative. La prima impresie ar putea părea că acestea se vor încadra perfect în stilul de amenajări interioare dar rezultatul ar putea fi un haos total iar locuința să pară mereu dezordonată. Și nu cred că acesta este design-ul pe care vi l-ați dori.

Dacă vă gândiți să vă amenajați în această perioadă locuința dar nu aveți un buget prea mare pentru a realiza acest lucru nu este neapărat necesar să amânați pe altădată. Cu puțină creativitate puteți obține un stil de amenajări interioare cu totul nou iar locuința voastră va căpăta un aspect complet reîmprospătat chiar dacă nu veți schimba mobilierul și nu veți face investiții majore.

Următoarele sugestii pe care vi le voi da cu siguranță sunt potrivite pentru orice buzunar și aplicabile indiferent de stilul de amenajări interioare pe care îl aveți.

 

Idei simple pentru amenajări cu efect mare

Pentru a reda luminozitatea unei anumite încăperi este necesar să renunțați la culorile închise pentru că în acest mod veți avea un spațiu destul de sumbru. Revopsiți pereții în culori deschise și în scurt timp va părea ca și când soarele ar fi înăuntru. Nu este necesar să aveți un buget spectaculos pentru a revopsi o cameră.

Un alt lucru pe care îl puteți face atunci când doriți să schimbați cumva aspectul amenajării interioare este acela să scăpați de toate elementele decorative care nu fac altceva decât să încarce spațiul. Un alt truc este să așezați mobila altfel și în acest fel va părea ca și când aveți o locuință nouă complet împrospătată.

Dacă vă numărați printre cei care sunt iubitori de plante încercați să le mutați pe balcon sau în altă parte ori să lăsați doar câteva într-o singură cameră. Dacă sunt prea multe va părea că vă aflați defapt într-o junglă nu într-o locuință. Dacă aceste plante sunt de plastic vă recomand să renunțați la ele complet sau să le înlocuiți cu plante naturale.

 

Şi mai multe idei de amenajari

amenajari interioare

În locul draperiilor mari, grele și a perdelelor groase care par să ofere o oarecare greutate întregii amenajări interioare renunțați la ele și puneți în locul lor perdele din materiale ușoare. Acestea nu numai că vor arăta splendid dar vă vor și ajuta să creați un stil de amenajări interioare aerisit și luminos.

De exemplu o idee foarte potrivită, în cazul în care nu știți cum să realizați amenajarea interioară a spațiului de sub fereastră nu înghesuiți pur și simplu o canapea ci puteți opta pentru a așeza două fotolii și o măsuță. Veți fi recunoscători în după amiezele însorite în care vreți să vă relaxați undeva cu o carte bună în mână.

Fiecare încăpere trebuie să aibă o culoare dominantă pe care mai apoi să o utilizați din nou în proporții mai mici. Aceste proporții mici se pot regăsi în elementele decorative ale amenajării interioare. Astfel veți reuși să creați o temă centrală și va fi mult mai ușor să o respectați.

(Visited 163 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107