Iata celebrele SMS-uri ale Monicai Columbeanu catre soferul Ricky!

monica-ricky

Mesajele dintre sotia lui Irinel Columbeanu si fostul ei sofer au iesit la iveala. Revista Ciao! publica in numarul aparut astazi pe piata dovada ca intre Monica si angajatul ei a existat o poveste romantica. 

monica-ricky

Scandalul iscat intre Voicu Panzaru, zis Ricky, si Monica Columbeanu pe tema unor SMS-uri despre care fostul sofer spune ca i-ar putea distruge casnicia cu Irinel capata amploare. Ciao! a intrat in posesia mai multor mesaje scrise de sotia milionarului catre Voicu, in perioada ianuarie-noiembrie 2009. 
Iata cateva:
„Doar din cauza ta suferi. Dar poate ca asa simti tu ca traiesti. Suferind. Irina intreaba si se gandeste si acum la tine, daca-ti vine sa crezi, ca sa nu mai spun de altii…” , i-ar fi scris Monica Columbeanu pe 16.10.2009 fostului sofer.
Totul pare sa se complice cu SMS-uri de genul „Scapa si tu de asta sa vorbim”, „Nu pot sa dorm. Ce faci?” sau „Hai sus, te rog!” .

(Visited 193 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107