Iata accidentul care i-a schimbat viata lui Michael Jackson

In 1984, in culmea gloriei, Michael Jackson a fost invitat sa filmeze o reclama pentru Pepsi. Era la putina vreme dupa lansarea albumului legendar „Thriller” si 3000 de fani au fost selectionati „pe spranceana” pentru a participa la filmari impreuna cu starul.Michael Jackson

Aveau sa fie martorii unui accident oribil, care i-a schimbat viata lui Michael: din cauza unei defectiuni a efectelor pirotehnice, cateva scantei i-au aprins buclele lui Michael. Acesta a continuat sa danseze, fara a-si da seama ca parul lui e in flacari, pana cand fratii sai si echipa tehnica au sarit sa-l ajute.

Michael a fost transportat de urgenta la spital, cu arsuri grave pe scalp. Acesta a fost inceputul dependentei sale de calmante: durerile de atunci l-au urmarit pe star pana in anii maturitatii, cand a ajuns sa ceara anestezie totala pentru orice procedura medicala minora.

 

 

Pepsi l-a despagubit pe Michael cu 1,5 milioane de dolari pentru oribilul accident, bani pe care Michael i-a donat unui centru medical pentru tratarea arsurilor, numit astazi „Michael Jackson Burn Center„.

(Visited 85 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107