Hainele second hand

Hainele second hand

De ce să iubim hainele second hand?

Nu toată lumea are un buget consistent pentru a putea face cumpărături de la un magazin până când devine practic o problemă modul în care va duce acasă hainele frumoase achiziționate. Magazinele cu haine second hand oferă tocmai acest beneficiu, de a face cumpărături fără să îți faci probleme că vei depăși bugetul.

Cu toate că hainele second hand sunt criticate de unii și au concepții preconcepute despre acestea haideți să vă spunem motivele pentru care să iubiți hainele second hand.

 

Motive pentru care hainele second hand sunt o alegere potrivită

Gândiți-vă la hainele vintage cu o vechime de 50 – 100 de ani. Și acestea tot haine second hand sunt, dar aceasta este o modalitate foarte bună de a conserva istoria modei. În plus purtând astfel de haine vei păstra originalitatea ținutelor tale și nu riști ca la o petrecere să constați că mai poartă cineva aceeași rochie. Hainele vintage sunt acele piese vestimentare care au în spatele lor o poveste, așadar devin mai mult decât niște simple haine.

De asemenea hainele purtate de o anumită celebritate sunt scoase la vânzare sau chiar garderobe ale personajelor din filme ce pot avea nu de puține ori prețuri care ajung lejer la câteva sute sau poate chiar mii de dolari. Admirația pentru acești artiști poate schimba instantaneu percepția asupra acestor haine second hand și ne fac să uităm de eticheta lor numai să avem ocazia de a purta hainele lor. Și acest lucru nu ne face să iubim oarecum hainele second hand?

Dacă totuși în ciuda la toate motivele expuse pentru care să iubiți hainele second hand nu sunteți împăcați cu ideea de a le purta, totuși puteți să le cumpărați cu scopul de a le dona persoanelor nevoiașe. Cu toate că nu ne place să ne gândim la acest aspect dar sunt foarte mulți oameni care se rezumă doar la a cumpăra strictul necesar pentru a-și duce viața de zi cu zi și atunci aceste haine second hand devin pentru ei un cadou de neprețuit.

 

O idee bună pentru oricine

Pentru cei care respectă mediul înconjurător, hainele second hand pot deveni un alt element important în ceea ce privește reciclarea. Refolosirea hainelor conduce la un cost mic asupra mediului în comparație cu producerea pieselor vestimentare din materiale noi. Astfel se reduce poluarea care este un element foarte important pentru conservarea vieții pe planeta noastră.

Un alt motiv pentru care putem iubi aceste haine second hand este că ele pot să aibă o semnificație mai deosebită pentru mulți dintre noi. Gândiți-vă la bluza pe care ați purtat-o cu ocazia unei zile speciale. De ce să nu mai purtăm încă o dată aceeași piesă vestimentară? De ce să le înlocuim cu altele noi când putem foarte bine să le adaptăm sau chiar să le transformăm cu câteva idei creative?

Hainele second hand pot fi piese vestimentare iubite și acum shopping-ul nu a fost niciodată mai accesibil. Fiecare piesă vestimentară achiziționată de la magazinele de profil pot crea stiluri cu adevărat unice pentru cei care le poartă, originale și cu mult bun gust. Așa că de ce să nu iubim hainele second hand?

(Visited 75 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107